متوجه رنگ پوست نشدم.اما بعد مدتها که رنگ نذاشتین به یکباره این تغییرو انجام ندین..اول رنگهای نزدیک ترو امتحان کنید ببینید میتونید ارتباط بگیرید و به چهره اتون میاد یا نه.مثل رنگ بلوطی
میان خضر و موسی چون فراق افتاد، فهمیدم/ که گاهی واقعیت با حقیقت در منافات است/ اگر در اصل دین حُبّ ست و حُب در اصل دین، بی شک/ به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
متوجه رنگ پوست نشدم.اما بعد مدتها که رنگ نذاشتین به یکباره این تغییرو انجام ندین..اول رنگهای نزدیک ت ...
الان اون رنگی که گذاشتم چه رنگی هست ؟!
اره درست میگی میدونی یه کاری که خیلی دوست دارم تو زندگیم انجام بدم همین رنگ مو هست که گذاشتم شبیه رنگ موهای رز تو تایتانیک هست یه روز دلو میزنم به دریا انجام میدم
الان اون رنگی که گذاشتم چه رنگی هست ؟! اره درست میگی میدونی یه کاری که خیلی دوست دارم تو زندگیم انجا ...
دوست داری حتما انجام بده اما دم عیدی نه😁اون رنگی که شما گذاشتی اسم ها و تناژ مختلف داره و با دکلره قشنگ در میاد،بهش ماهگونی پرتقالی،مسی هویجی،عنابی،زنجبیلی و...یا همون جینجر(طیفی از رنگ های نارنجی و قرمز و پاییزی) که خیلی مد شده.
میان خضر و موسی چون فراق افتاد، فهمیدم/ که گاهی واقعیت با حقیقت در منافات است/ اگر در اصل دین حُبّ ست و حُب در اصل دین، بی شک/ به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است