2777
2789

یکی از دوستام به تازگی جداشده ، بنده خدا داشت درد و دل میکرد برام وواقعا براش ناراحت شدم 

آخه یه زن چرا بعد طلاق همه فکر میکنن دیگه مدام با مرداست ، در صورتی که اون زن شب و روز داره برای یه لقمه نون زحمت میکشه 

زنهای متاهل چقدر دارن خیانت میکنن خلی خیلی ازمطلقه ها دارن تنها زندگی میکنن 

همه چیز به ذات ادم هاست نه موقعیت اجتماعی

والا اینجوریه که یکی کار بد میکنه همه بدنام میشن

طرف ما اصلا اینجوری نیست عادیه

🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)////                چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى‏ کند که براى همان عمل فرشته‏ اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

والا به نظر من تقصیر اقایونه

تا یه خانوم مطلقه میبینن فکر میکنن هر پیشنهادی بدن خانوم قبول میکنه! 

به خاطر مغز مریض خودشون فک میکنن خانوم های مطلقه سالم نیستند

در صورتی که خیلی از خانوم ها توی ازدواج یه بلاهایی سرشون اومده که دگ حاضر نیستن تو روی مردی نگاه کنن

ی عده واقعا تقصیر خودشونه بقیه هم به اتیش اونا میسوزن

همه مون دیدیم خب مثلشونو 

الان من دو نفر سراغ دارم یکی با ی دختر ۱۷ ساله صیغه برادرشوهرم شده هر بار میخوان جدا شن اقدام به خودکشی میکنه تهدید میکنه و...

یکی ۵ ساله از پرسنل مغازمونه رفیقم شده یجورایی اصلا اهل هیچ برنامه ای نیست ازدواجم میگه نمیخوام کنم داره کار میکنه خونه بگیره پسرشو بیاره باهم زندگی کنن

ادمها متفاوتن ولی جامعه متاسفانه عادت داره حز رو به کل تعمیم بده مطلقه ها فلانن تهرانی ها همه اینجوری ان دهه هفتادی ها اون مدلن 🤷‍♀️

👈🏻https://abzarek.ir/service-p/msg/1979222👉🏻 با من حرف بزن  

والا به نظر من تقصیر اقایونهتا یه خانوم مطلقه میبینن فکر میکنن هر پیشنهادی بدن خانوم قبول میکنه! به ...

آره مردا نمی فهمن که اون بنده خدا ازدست یه نر فرار کرده و اصلا حوصله نر های دیگه رونداره