2777
2789

بستگی به سبک زندگی خودت داره 

اگر پیش خانوادت هستی،بزرگ ترین لذتت میتونه نداشتن مسئولیت و رسیدگی به خونه باشه 

یا اگر خانوادت بهت پول میدن میتونه لذتت کار نکردن باشه 

و باقی موارد 

من خودم باید غذا اماده میکردم،سرکار میکرفتم،اجاره میدادم 

پس فرقی نداشته😂فقط الان یک همراه خوب کنارم هست 

هر دو تایم لذت هاش یکی بوده

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)
تو مجردی اینجوری پس متاهلی ات هم فرقی با مجردیت نداره الان به یه مادر پدرت حساب پس میدی اون موقع بای ...

اگ برم شهر دیگ ارشد بگیرم دیگ مشکلی ندارم اینجا پدرم شب تا ثب بهم فحش میده میگ هرزه ای من میترسم برم بیرون ک نکنه کسی فکر کنه واقعا این حرفا برا من درسته  

عاشق رضا پروانه ..ی صلوات بفرس یکی با معرفت مثل رضا پروانه قسمتم باشهههه🥰🥰🥰

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیال پردازی های شبونه در حالی که هندرفری توی گوشته، فانتزی هایی که راجب آینده تصور میکردیم. خوندن رم ...

در واقعیت واقع شد تخیلاتتون ؟  یا  نشد

♡تصور کن تا خلق کنی  و دریافت کنی

ازادی . نداشتن مسئولیت که همین باعث خیلی چیزا میشه . راحت تر خرج کردن یا سرمایه گذاری ،تفریح .بدون ترس از شکست کاری شروع کردن . کمتر دغدغه داری پس با راحتی بیشتر برای یادگیری یه مهارت وقت میزاری .

همش لذته 

من میرم سر کار 

غذام اماده است 

لباسام همیشه شسته است 

پولمو ذخیره می کنم ماشینمو با پول خودم خریدم‌ 

با مامانم میرم خرید لباس و بابام بهم گاهی پول میده علاوه بر حقوقم 

هیچکس تو زندگیم فوضولی و امر و نهی نمی کنه .با دوستام میرم بیرون و کلی می چرخم 

مسافرت میرم  و خرید می کنم کلن پولم مال خودمه تازه پولم نی گیرم 😸

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...
ازادی . نداشتن مسئولیت که همین باعث خیلی چیزا میشه . راحت تر خرج کردن یا سرمایه گذاری ،تفریح .بدون ت ...

من الان راحتم با حقوقم کارمم راحته ولی ازدواج کنم . قشنگ دهن سرویسیه . کلی توقع بالای دخترا سرویس میکنه.

احتیاط کن پدرت تو رو به زور به یکی شبیه خودش نده که دیگه زندگیت تلخ میشه به کامت

نه اگ میخواست بده از ۱۶ سالگی تا الان میداد من خودم سنتی ازدواج نمیکنم یا مجرد میمونم ولی سنتی نمیکنم تا اخلاقش،دستم نیاد تا خوب باهاش بیرون نرم و نفهم وصلت نمیکنم

عاشق رضا پروانه ..ی صلوات بفرس یکی با معرفت مثل رضا پروانه قسمتم باشهههه🥰🥰🥰

همش لذته من میرم سر کار غذام اماده است لباسام همیشه شسته است پولمو ذخیره می کنم ماشینمو با پول خودم ...

چه پولدار  که  به پدر هم قرض میدید خدا بیشتر کنه براتون

♡تصور کن تا خلق کنی  و دریافت کنی