2777
2789
یعنی با وجود پانیک باردار شدین؟و قرص نخوردین؟من تو خوب پانیک میشم

منم دقیقا توی خواب .ی دفعه بلند میشدم جیغ می‌کشیدم طوری که تا سه خونه صدام می‌رفت میگفتم دیگه سکته کردم.توی بیداری هم میشدم ولی  قابل کنترل تر.ولی نمی‌دونم چه رازیه که توی بارداری دچار پانیک نمیشم .هر سه بارداریم قرص نخوردم.به محض اینکه زایمان میکنم باز دچار حمله میشم و باید قرص بخورم.البته من به دکترم نگفتم که توی بارداری خوب میشم.بهم گفت دیگه نخور.دکتر زنان ارجاعم داد ی روانپزشک دیگه اون گفت بخور .

ششمین کاربری 😒

منم دقیقا توی خواب .ی دفعه بلند میشدم جیغ می‌کشیدم طوری که تا سه خونه صدام می‌رفت میگفتم دیگه سکته ک ...

واقعا آدم نمیدونه چکار کنه یه دکتر میگه بخور یکی میکه نخور

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

برا وسواس فکری خیلی خوبه آسنترا

اره خیلی خوبه ولی دکتر من منو ترسوند تا رفتم پیشش گفتم ناخواسته باردار شدم گفت داروهاتو دیگه نخور فقط فولیک اسید بخور .ولی دکتر دیگه که رفتم با چند نفر دیگه صحبت کرد گفتن اشکالی نداره بخوری

ششمین کاربری 😒

نه الحمدلله مشکلی ندارن.داروها رو تغییر میدم توی شیر دهی .ی چیز دیگه برام نوشتن

آهان فکر کردم آسنترا خوردین تو شیردهی.میتونم بپرسم چه دارویی بهتون دادن که مجاز بوده تو شیردهی؟

آهان فکر کردم آسنترا خوردین تو شیردهی.میتونم بپرسم چه دارویی بهتون دادن که مجاز بوده تو شیردهی؟

راستش واسه هفت سال پیشه یادم نمیاد این آخری هم هنوز باردارم نرسیدم به دوران شیر دهی

ششمین کاربری 😒