2777
2789

اِی اُمت رسول الله بیاید اگه مشکل دارید پیامبر از شب معراج برامون گنج آورده

اینو من توی مجازی پخش میکنم ( گرچه از جانب بعضی ها پخش شده اما منم به نوبه خودم پخش میکنم که اگر از طرف من دیدید و خوندید و انجام دادید ((((( برای  شهادت من و بعد شهادتم به لقاالله برسم دعام کنید )))))

تجربه از چله نماز توبه یکشنبه

سلام و درود خدا
من تجربه ای از غسل و نماز توبه داشتم امیدوارم انگیزه ای بشه برای بقیه
خب من دوسال بود که میخواستم این چله رو انجام بدم اما هربار نمیشد
تا بالاخره از انتظار خسته شدم و از جایی که کار می‌کردم انصراف دادم و بااینکه شرایط اقتصادی خوبی هم نداشتیم اما عزمم رو جزم کردم و زمستان پارسال شروع کردم
از یه روز یکشنبه
دستورش هم از یکی از کانال‌ها برداشتم
یعنی مثل یه رزق نیکو خیلی اتفاقی بدستم رسید.
هرروز غسل توبه و نمازش رو میخوندم و نمازهای واجبمم سروقت
تمام که شد شبی خواب دیدم تو خونه نشستم و یه نفر اومد و جواب آزمایشم رو برام آورد.
من برگه ها رو ورق میزدم و اینطور دریافت کردم که این آزمایش ربطی به مشکلات جسمی نداره بلکه مربوط به مشکلات روحیه
و من هیچگونه آلودگی و ناپاکی روحی نداشتم
خیلی برام جالب بود
حقیقت این چله هم همینه
و وقتی انسان پاک شد دعاهایش مستجاب میشه
بعد از مدتی بحمدلله درهای رحمت بروم باز شد و اول زیارت عتبات عالیات بعد از سالها و به همون نحو که در نظرم بود... قسمتم شد و بعد حاجت مهم دیگه و الآن هم حاجت سنگین دیگری که داشتم ان شاءالله برآورده شده.
من یک قدم بسویش رفتم و او اینگونه پاسخم را داد.

کاربر آقا هستم لطفا در نوشتن کلمات مراعات کنید 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

💜🌸💜🌸💕💕✨

🌸💕✨🕊

💜✨🕊

🌸🕊

💕

#خاطرات_نماز_توبه

#خاطرات_ویژه_نماز_توبه

#نت_برداری_از_ویس_تجربه_گرنمازتوبه 

👌سلام عزیزان 

اول بگم ۴ ساله هر روز نماز توبه رو میخونم 

از این تجربه براتون بگم که  سال ۹۷ بود دقیقا فکر میکنم بهمن ماه سال ۹۷ بود که برای من یه مشکلی پیش اومد  من شروع کردم برای رفع این مشکل ، زیارت عاشورا خوندن و روضه ی حضرت علی اصغر رو گوش ميدادم 

دقیقا روز نهم بعد از انجام این کار بود که خیلی اتفاقی با غسل و نماز توبه آشنا شدم‌ و انگار یکی به دلم انداخت که این کار رو تو هم بیا انجام بده  من شروع کردم این دستور رو انجام دادم و هر روز غسل میکردم و نماز میخوندم  بعد از یک هفته قشنگ آثارش بهم مشخص شد و دیدم که خداروشکر  اون مشکل داره آروم آروم برطرف میشه

دیگه جوری شده بود که من حتی روزی ۲_۳ بار میرفتم این کار رو انجام میدادم یعنی حس میکردم هرچی بیشتر این غسل و نماز توبه رو انجام میدم ،انگار این مشکله قوی تر داره برطرف میشه  بعد که این مشکل برطرف شد ، خیلی ناگهانی متوجه شدم که یکی از دوستانم بدون اینکه من بدونم ،داشته در حق من یک خیانت خیلی عجیب  و غریب انجام میداده که اگر من این نماز توبه رو نداشتم و بدون این نماز متوجه اون خیانت نمی شدم ، که این دوست عزیز داشت در حق من انجام میداد ، یعنی کار من به دوا دکتر میرسید اما قربون این نماز برم اصلا انگار نه انگار که این خیانت داشته انجام میشده انگار نه انگار 

که این بلا داشته سر من می اومده   یعنی خیلی راحت این مشکلم برطرف شد باز  و توی خواب در حین این نماز  دیدم یه دست خیلی بزرگ سمتم  اومد و گفتش با ذکر یا علی  دستت رو بده من 

و دقیقا بعدش بود که این اتفاق خیانت رو فهمیدم

👌یه موضوع دیگه که خیلی مهمه و خیلی تاثیر میزاره این نماز ،  اینه که شخصیت شما اصلا بعد از یه مدت عوض میشه  طوری که به چشم دیگران میاد و به شما میگن چی شده شما عوض شدی

👌من حجاب داشتم  حجابم بد نبود ولی خب اینقدر اهمیت نمیدادم به حجاب داشتن اما بعد ازاینکه اهل نماز توبه شدم ، حس میکردم هرچی  حجابم قوی تر بشه ، هرچی باحجاب تر و محفوظ تر باشم ، انگار بیشتر به چشم امام زمان میام 

بعد هی این حجاب رو بیشتر و بیشتر و

پر رنگ تر  میکردم  بعد از یه مدت حس میکردم وای من چقد اصلا از اینکه بخوام با نامحرم صحبت کنم ، برام سخته  اصلا چقد بدم میاد  بخوام تو صورت آقایون نگاه کنم  و یکی دیگه اینکه حالا من از نظر ظاهری اوایل ازدواج مون زیاد از بعضی چیزای همسرم اصلا راضی نبودم  اما به لطف آثار این نماز ، اصلا روز به روز این علاقه بیشتر و محبتم بیشتر شداصلا کلا رو زندگی زناشویی  رو روان آدم رو شخصیت رو تمام جهت ها به نظرم تاثیر داره

👌راستش من چون برام رزق معنوی خیلی مهمه   و خیلی دوست دارم از نظر معنویت رشد ، داشته باشم ،  این نماز خیلی کمک کرده یعنی بالا نوشته بودم  شما هرچی که نیت کنی تو دل تون یعنی هر آرزویی که داشته باشین  این نماز راه حل شو بهتون نشون میده  حالا یا تو خواب یا تو بیداری 

یعنی یه جوری مثل معلم  شما رو رشد میده به سمتی که دوست دارید  به سمت هدف تون شما رو راهنمایی میکنن  بعد از یه مدت ، اصلا شما وجود فرشته رو کنارتون کاملا حس میکنید یعنی دقیقا یه فرشته  شما رو همراهی میکنه

👌دوستان  یه راهکار خیلی جالب هم بهتون بگم بعضی وقتا بشینید با این نماز صحبت کنید شاید واسه تون خنده دار باشه  اما من خیلی وقتا با این نماز صحبت میکنم بهش میگم من خیلی دوست دارمت و از اینکه بعد از مرگم هم منو تنها نمیزاری ازت تشکر میکنم  از اینکه مشکلاتم تو اون دنیا هم حل میکنی ، ازت تشکر میکنم 

یه جورایی باهاش ارتباط برقرار کنید خب

انگار انرژیش  انگار قدرتش انگار اون فرشته همراهتون  باهاتون مهربون تر میشه  براتون بیشتر کار انجام میده

👌مثل غسل معمولی غسلش انجام میدید و بهتره تا خیسی غسل رو بدنتون‌هست نمازش رو بخونید 

یک استادی می فرمودن ماه رمضان خیلی خوبه سحرها غسل توبه رو انجام بدید و نماز توبه رو بخونید 

اگر نیت چله میکنید هر روز پیوسته بخونید عالیه 

اگر نتونستید دو روز درمیان باشه و بینش فاصله نیفته

💠 @khaatteraat 💠

💖 @khaterate_namazshab114💖

💕

🌸🕊    

💜✨🕊

🌸💕✨🕊

💜🌸💜🌸💕💕✨

💜🌸💜🌸💕💕✨🌸💕✨🕊💜✨🕊🌸🕊💕✨#خاطرات_نماز_توبه#خاطرات_ویژه_نماز_توبه#نت_برداری_از_ویس_تجربه_گرنما ...

نماز توبه رو با غسل توبه حدود چهارساله انجام میدم، به شدت ترک گناهان نفسانی میاره، میل جنسی کاذب سرد میشه ،حیا نسبت به نامحرم زیاد میشه، توفیقات معنوی بسیار میاره، طوری که اگه یکم ترک کنم سریع متوجه میشم ازم نیرویی مراقب قوی جداشده ، دنبال هر معنویتی باشید براتون پیدا میکنه، خلاصه انگاریه فرشته تمام عیار کنارتون همیشه درحال خدمت رسانی دارین، عاشقشم ،زندگی بی غسل و نماز توبه هرگز

یادم رفت بگم اصلا این نماز توبه رو از توسل شدید به حضرت علی اصغر گرفتم داشتم بیچاره میشدم زیارت عاشورا و روضه خوندم این راهکار رو بهم دادن دردم درمان شد.

دستورالعمل اینه که پایین میزارم 

روایت شده که روزی، 

پیامبر صلی الله علیه و آله رو به یارانش فرمود:

مردم! کدامیک از شما خواستار توبه است؟

همگان گفتند: ای پیامبر خدا!

همه خواستار توبه ایم

پیامبر فرمود:

غسل کنید و وضو بگیرید

و چهار رکعت نماز بگذارید.

دو تا دو رکعتی

در هر رکعت 1 بار «حمد»،

3 بار «قل هو الله»

1 بار «قل اعوذ بربّ الفلق»

و 1 بار «قل اعوذ بربّ الناس» را بخوانید

و بعد از اتمام نماز،

هفتاد بار استغفار کنید

و آن را با گفتن ( بعد 70 تا استغفار 1 بار ذکر زیر رو بگید ) 

«لا حول و لا قوة الا بالله العلّی العظیم»

و سپس بگوئید:

یا عَزیزُ یا غَفّارُ اِغفِرلی ذُنوُبی وَ ذُنُوب جَمیعِ المُؤمِنینَ وَالمُؤمِناتِ فَاِنَّهُ لا یَغفِر الذُّنُوب اِلّا اَنت

و در پایان افزود:

«اینها را جبرئیل در شب معراج به من آموخت»

گزارش صد و سیزدهم

بسم الله الرحمن الرحیم

حدود 20 ماه قبل با شناخت از نماز توبه و استغفار، اقدام به چلّه این نماز نمودم. به دلیل تقارن با ایام ماه مبارک رمضان به صورت منظم و یک ساعت مانده به اذان مغرب نماز را خواندم. اثرات آن تنها چند روز پس از شروع برنامه، آشکار شد و با گذشت زمان هم ادامه پیدا کرد، که در دو قسمت به اهم نتایج و اثرات مادی و معنوی آنها اشاره می شود:

اثرات مادی:

1. توفیق در قبولی آزمون دکتری و کسب عنوان دانشجوی نمونه دانشگاه.

2. عنایت فرزند.

3. خرید اتومبیل.

4. استخدام(در شرایطی که برای محدوده سِنّی بنده و در چنین موقعیتی تقریبا غیر ممکن بود)

5. افزایش و برکت در رزق.

اثرات و نتایج معنوی

1. حضور قلب در نمازها به طوریکه با شروع نماز و ذکر بسم الله تا لحظاتی از شدت گریه قادر به قرائت حمد نبودم. 

2. توفیق نماز شب. 

3. توفیق حضور بیشتر در مجالس روضه.

4. توفیق خدمت بیشتر به خلق الله.

5. به شدت شرایط ارتکاب انواع گناه لسانی و سمعی و بصری کاسته شد. گویا محافظی همیشه همراهم بود و است.

6. اشتیاق بیشتر به قرائت و انس با قرآن. 

و موارد بسیار که شاید به ذهن نیاید ولی قطعا عنایت شده. اما معتقدم در هر امری عقب گرد ولو اینکه خللی در انجام آن امر وارد نکند، جایز نیست. ان شاءالله بعد از گرفتن چله و انجام به دفعات برنامه نماز در طول این مدت، نیت یکساله این نماز را دارم. و مطمئنم اگر توفیق شود، ره صد ساله را در یکسال خواهم پیمود ان شاءالله.

گزارش اول

با عرض سلام و ادب و احترام

هر چند واقفیم به اینکه مجاز به گفتگوهای خصوصی با شما خوبان نیستیم اما چاره ای جز این نیافتیم باشد که مورد عفو آن مقامات قرار گیریم...

ماه ذی القعده ی سال پیش درست روز اول ماه بعد از سالها دوری از خدا و هر آنچه در مسیر اوست، ناگاه بدون هیچ مقدمه ای دلتنگش شدیم. اما سالها فاصله داشتیم و این نزدیکی را بعید می دانستیم..

در همین احوال در یکی از کانالهای تلگرام وصف غسل و نماز توبه ی یکشنبه های آن ماه را خواندیم.. لازم به ذکر است کانالهای بنده همگی در باب شعر و ادبیات بود و هرگز عضو هیچ کانال مذهبی نبودم و اصلا به یاد ندارم این پیام چطور به دست من رسید..

تصمیم به خواندن این نماز گرفتیم.. اما...... با آن همه اعمال واجب قضا شده چه باید می کردم؟! چه راهی داشتم؟ با چه رویی باید در محضر خدا به نماز می ایستادم؟!!

دل به دریا زدم.. برای نماز آماده شدم ..  

هجم سنگین شرم بود که به من هر ثانیه میلیون ها بار هجوم می آورد..

تمام وجودم اشک بود و پشیمانی

از ترس گوشه کنایه های شوهرم تا قبل از بازگشتش به منزل نماز را تمام کردم و چادر و سجاده را پنهان کردم..

از آن روز نمازهای واجب را می خواندم دور از چشم همسرم و نماز توبه ی یکشنبه را تکرار کردم در هفته ی دوم.. 

و اما هفته ی سوم...

نماز را وقت ظهر تمام کردم و تا وقت خواب

نه حال سخن گفتن داشتم نه توان حرکت

مثل هر شب برای آمرزش پدرم و سلامتی مادرم چیزهایی خواندم و خوابیدم..

نیمه های شب چشمانم باز شد در حالیکه پلک چشمانم سریع باز و بسته میشد و هیچ کنترلی روی آن نداشتم.. بدنم فلج بود و قادر به هیچ حرکتی نبودم.. به پهلوی چپ خوابیده بودم و در خودم جمع شده بودم(مانند جنین در رحم مادر).. سریع با صدای بلند و بدون وقفه و بی اختیار به فارسی تکرار می کردم: توبه م رو بپذیر توبه م رو بپذیر... 

ناگاه صدایی بی نهایت دلنشین و شیرین در گوش راستم شنیدم مثل پچ پچ اما بسیار قوی و با طمانینه که گفت: پذیرفته شد؛

فضای اتاق پر از اکسیژن بود هوا شیرین بود طعم داشت حس داشت...

در همان احوال چند وجود بلند قامت و بی نهایت روشن دیدم.. انگار زیر لباسهای بلند و ظریف و اتوکشیده ی هر کدامشان یک ماه و خورشید می درخشید..

ناگهان گفتم : قربون صورتای ماهتون برم.. دوستتون دارم.. بعد جواب شنیدم که: ما هم دوستت داریم.. (چند صدا پس و پیش بود)

رفتند

از جا بلند شدم

گیج بودم

شوکه

اما حالم خیلی خوب بود.. خیلی..

بی اختیار دو رکعت نماز شکر خواندم اما در خاطرم نیست وضو گرفتم یا نه...

تا مدتی شبها وقت خواب شرم داشتم پاهایم را دراز کنم چون حضور کسانی را آنجا کاملا احساس می کردم.. 

دوست نداشتم از آن اتفاق بیرون بیایم

کاش یا می ماندم همانجا یا تمام میشد دنیا در همان نقطه... اما نشد...

بعد از این اتفاق لینک کانال عبد حکیم به دستم رسید( یاد ندارم چگونه) و از آن کانال با لام میم آشنا شدم.. مدتی کانال لام میم حذف شد و این شده بود یکی از بزرگترین غصه های من تا دوباره به هم وصل شدیم تا امروز.. اما هنوز نگرانم که باز از دست بدهمتان..

خلاصه اینکه بنده نه تحصیل کرده ام نه از کلمات و سخنان فخیم این کانال سر در می آورم اما سخت به آن وابسته شده ام و بدون این کانال و عبد حکیم گم می شوم.. ما را از این اتصال منفصل نفرمایید لطفا...

اما اینها را عرض کردیم تا کم و بیش برای دیگران بگویید هر چه در وصف این نماز آمده حق است و ترکش نکنند .

ایمان و امید به آن داشتم اما اکنون به یقین رسیدم..

لطفا به دیگران بگویید این نماز را دست کم نگیرند.. لطفا لطفا..

دیگر اینکه

می دانید سالهاست مقیم خارج از ایرانم و دستم از آن همه منابع ناب و اساتید کوتاه است به همین دلیل اگر گاهی مزاحم می شوم برای درخواست راهنمایی، جسارت و بی توجهی محسوب نشود لطفا..

سپاسمندیمتان که صرف وقت نمودید..

شرمنده بابت مزاحمت..

شرمنده

شرمنده

بعد از این اتفاق دو بار دیگر تصاویری دیدم و حرفهایی شنیدم که اگر صلاح دانستید شرح دهم..

من نمیتونم نمازم رو سر وقت بخونم چون میرم کتابخونه و اونجا شرایطش نیست بنظرتون اشکال نداره فقط نماز ...

نماز که واجباته اصل دینه 

هیچ کاریش نمیشه کرد 

باید همه 5 وعده نماز واجب خونده بشه 

💖🙏💖🙏

🙏💖🙏

💖🙏

🙏

#خاطرات_نماز_توبه

🌷دوستانی توصیه میشه نماز توبه رو حتما حتما بخونید . به چند نفر گفته بودم و زنگ زدن گفتن ما هر چه دعا و ... میخوندیم کارمون درست نمیشد ولی چله نماز توبه رو خوندیم و یکی میگفت بعد از ی ماه ویکی بعد از دوهفته و ... مشکل حل شده . باید آنقدر ادامه بدید تا کارتون درست بشه

🌷 من نماز چله توبه روخوندم سر ۴۰روز حاجت گرفتم ب صاحب امشب انشاالله همگی حاجت روابشید

طوری بود هرکاری که بگید انجام دادم نشدتااینکه با کانال شماآشناشدم ونمازوخوندم ب یاری خدا ب اون چیزی که میخواستم رسیدم

🌷 سلام دوستان عزیز دیروز یڪشنبه نماز توبه ذالقعده را خوندم  

خدا را شڪر امشب بعد از مدتها نماز شب 11 رڪعتی نصیبم شد و از صبح هی صلوات می فرستم فڪر ڪنم زیادی گناهان باعث صلب توفیق ازم میشد ڪه صلوات فرستادن برام دشوار شده بود و همچنین نماز شب چند مدتی بود یڪ رڪعت می خوندم و گاهی هم ترڪ میشد و الان خدا را شڪر احساس سبڪی می ڪنم و حالم دلم خوب است و از خدا خواستم که کمک کنه تو نماز ها حضور قلب داشته باشم و با توجه نماز هام بخونم 😊

از نماز این هفته روز یڪشنبه ڪه آخرین هفته این ماه هستش غافل نشوید🌹

🙏 💖 @namazshab114 💖

💖🙏

🙏💖🙏

💖🙏💖🙏