2777
2789
عنوان

تغذیه نوزاد چهارده ماهه

36 بازدید | 2 پست

سلام دوستان

وقتتون بخیر

دخترم ۱۴ ماه شه، از شش ماهگی خودش شیر شب نخواست اما بعد چند وقت یبار اوایل خوابش میخورد تا صبح اما ۱۲-۱ شب میخوابید تا ۱۲ ظهر

دو هفته تلاش کردم تایم خوابش تنظیم کنم ساعت ۱۰ شب بخوابه، ده میخوابید اما ۸ صبح بیدار میشد

الان دو شبه باز ساعت ۱۱-۱۲ میخوابه اما ۸ صبح تو خواب شیر میخوره یعنی عملا شده دوبار شیر شب میخوره

از طرفی قبلا خیلی خوب غذا میخورد مثلا صبحونه ۱/۵ تخم مرغ میخورد اما الان تمایلش به شیر بیشتره یعنی گرسنشه بهش غذا میدم ۴-۵ تا قاشق میخوره دیگه هرکاری کنم نمیخوره اما باز پستونک میخوره میدونم گرسنه ست بعد براش ۵ تا شیر درست میکنم کامل کامل میخوره درحالی که غذا نمیخوره. قبلا ۱ لیوان شیرموز میخورد الان یه سی سی هم نمیخوره

داره دندون شیری درمیاره خواهرم میگه به خاطر دندون در آوردن کم اشتها شده نمیخواد غذا بخوره اما شیر راحته و دلش نگه میداره اذیتش نکن

از طرفی کسی هم پیشم نیست تنهام، کلافه شدم دیگه هی غذا درست میکنم نمیخوره، فقط شیر میخوره میترسم دندوناش خراب شه بعد همسرم میگه اذیتش نکن شیر میخواد بده بخوره دندوناش شیری ان دندون اصلیش نیستن، اما بهش فقط شیر میدم میگه بچه غذا نخورده بهش غذا بده

بعد اصرار داره در روز چند نوع غذا براش درست کنم وقتی بچه فذا نخوره منم خسته میشم هی درست کنم اما نخوره از طرفی اما میگم بچه ریزه خوار نشه سه وعده اصلی بخوره یه میوه و عصرونه

ببخشید طولانی شد احساس میکنم مقصر منم خودم بچه ام بد غذا بدخواب کردم

حالا گفتم پیش کارشناس تغذیه هم ببرم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.