2777
2789

منم حس خوبی ندارم با اینکه فعلا جاری ندارم. اگر داشته باشم احتمالا در حد سلام و احوالپرسی. البته کلا با همه همینم  

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بستگی به جاریت داره

من یکی از جاری هام از کوچیکی باهم بزرگ شدیم بعد همیشه باهم دردو دل می کردیم بعد فهمیدم‌میره حرفا رو میگه. از این لحاظ هیچ‌وقت به جاری اعتماد نکن

یه جاری دیگه دارم اون اگر  خانواده ی شوهر بزنن تو‌گوشش باز میگه عیب نداره و‌مثل قبل رفتار می کنه این جازی باعث میشه توقعات از بقیه ی عروسا بره بالا و اگر عروسی جوابشون‌و‌داد بگن بده و....

ولی درکل وقتایی دورهم‌جمع میشیم‌و..خیلییی خوب  

در هرصورت دوستشون دارم و‌بنظرم خوبه

خدایا امید از من معجزه از تو🤍

جدای از شخصیت اون بستگی به رفتار خودت هم داره.جاری من از روزاول باهام گرم نگرفت ، باهام حرف نزد تا س ...

وای چقد بد.فک کنم جاری منم شروع کرده همه رو تو اینستا فالو کرده جز من😐

هر چیزی خوبش خوبه بدشم بدولی جاری چه خوب چه بد یه مقایسه ای با خودش میاره که اگه دو طرف عاقل نباشن س ...

دقیقا از این مقایسه ها میترسم.مخصوصا طرف اگه خودشیرین باشه واویلا

یه زره صمیمیت رو کم کنچون اون دختر بیاد احتمالا درست برداشت نکنه و شروع کنه حسادت

درسته عزیزم مرسی از راهنماییت.من یه تصور دیگه داشتم میگفتم جاری میاد جمعمون بزرگتر میشه بیشتر خوش میگذره☹️

چرا چیکار میکنه مگه؟☹️اکثر تجربه ها منفیه

کلا اخلاقاش بده منو جایی ببینه قیافشو درهم میکنه لبو لوچسو اویزون میکنه ببینه هرچی خریدم همون لحظه جلو همه به شوهرش میگه مگه من چیم کمه که توبرام نمیخری ببین شوهرش چی خریده منم میخام برام لنگشو بخر هرچی بخرم فرداش عین همونو میخره و خیلی اخلاقای بد دیگ

میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘
واااای چقد بد.کم سن و ساله؟

نبابا کوچیکشون منم اون  امسال ۴۰ سالش شد

میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘