2777
2789
مثلا قبلا زنا حق تحصیل نداشتن تازه یه قرنه دارن اونم هنوز خیلی جاها خانواده ها نمیذارن دخترشون رشد ک ...

دقیقا دوست من پزشکی یک شهر دیگه قبول شد پدرش نذاشت بره 

انگار میخوان دخترشون بخورن 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حتی همین خاستگاری مرد از زن هم تبعیضه مردها حق انتخاب دارم زنها باید منتظر بمونن یکی انتخابشون کنه ا ...

بدیش اینه که تو جامعه کلا اینطوری تو ذهن مردم شکل گرفته و یه دختر اگه پسر خواستگاری کنه پسره خیلی خودشو دست بالا میگیره ازدواجشونم نتیجه خوبی نخواهد داشت😑

چی شد که اینقدر مردا تنوع طلب و بی تعهد شدن

به تاریخ عضویتم نگاه نکنید بنده از قدیمیای سایتم 😎 دیگه نام کاربری به ذهنم نرسید به شخصیت موردعلاقم تو هری پاتر پناه بردم 😂 قبول دارم پروفایل و نام کاربریم اصلا خانمانه نیست ولی به بزرگی خودتون ببخشید😂💕👻
بدیش اینه که تو جامعه کلا اینطوری تو ذهن مردم شکل گرفته و یه دختر اگه پسر خواستگاری کنه پسره خیلی خو ...

دختر همسایه ما ک خانواده خودش پیشنهاد دادن به پسره 

الان یجوری رفتار میکنه انگار پسره کشته مردش بوده

همش شانسه