2777
2789
عنوان

کیا نچرالن

| مشاهده متن کامل بحث + 1588 بازدید | 173 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کار ب نچرال بودن ندارم خب 

اما آدم خدایی قیافش اوکی باهشه مرض داره بره زیر تیغ جراحی یا کلی مواد شیمیایی وارد بدنش کنه

خودم مثلاً دماغ ب اندازه او کلا عروسکیه 

آبان هم غنچه ای شکل و ب اندازه ژل بزنم خیلی زایه میشه 

فک و گونم هم اوکیه دیگ این کارا برا چیه نمی‌دونم ولل

هیچکاری نکردم حتی ژل و بوتاکس حتی صورتمو شیو نمیکنم اما بینیم نیاز به عنل داشت یماه پیش عمل مردم بنظرم هرکاری در حد طبیعی و کمش خوبه زیاد بشه بد میشه

میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘
بله من...۱۸ سالمه تاحالا سبیل،ابرو،صورتم هم تا حالا برنداشتم.چون موهای بدنم بوره...موخام خرمایی.ابرو ...

هیجده سالته هنوز حق نداری حرف از نچرال بودن بزنی... حداقل ده سال دیگه بیا 

امضا ندارم اثر انگشت زدم
این بدون فیل تر ارایشم یه لب لو و ی مدادچشمه و با دوربین خودگوشیه.

ی چهره واقعی اینه😍

عالی هسی عزیزم 

❌درخواست دوستی ممنوع❌ غیرت خیلی خوبه ولی تا زمانی که کورت نکنه،روشنفکری هم خوبه تا زمانی که بی ناموست نکنه 👌دوستای قشنگم هرسوالی راجع به کاهش وزن داشتید ازم بپرسید خوشحال میشم راهنمایی تون کنم😍ن مربی ام نه دکتر تغذیه ،ولی  بخاطر کاهش وزن ۵۵ کیلوییم(ک با کالری شماری و ورزش بود) تجربه  زیادی در این زمینه دارم  💪😍

بدون فیل تر ک لولو میشیم خواهر🤣

والا دماغع من ده کیلو بود با ف‌لیتر همه اونای که فقط عکسم دیدع بودن میگفتن وای خوبه عمل نکن اینه قدرت ف‌یلتر بعد میگن ما فی‌لتر نداریم😂😂