2777
2789

استارتر اونقدر فارس  زبونا میگن ترک خر که با اینکه داستانش رو نمیدونن ادما همینن  اکثر فارس زبون ها خودشون ی کودورتی تو دل دارن که همش دیس میزنن 

دوما ازچی میترسی؟ 

بابات ترک دوما خیلی  ها هستن ببینن اومدی تبریز هیچی بلد نیستی تک تک کلمه هارو بهت یاد میدن اب و هواشم خوبه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تبریز که تا دسته توته 

فقط 27 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

صنعتیا رو اطلاع ندارم ولی مثلا حقوق شیراز بعد تهران و بهشتی و علامه هس از رو رتبه های قبولیو اینا دا ...

عزیزم ازلحاظ پزشکیه بعدشهیدبهشتی شیرازه

امضای خداپای تک تک ارزوهاتون❤

چه رشته ای

حقوق یعنی فک کن سال قبولی من اخرین رتبه قبولی منطقه ۱ رتبه ۳۹۰ بود اون رتبش ۸۰۰ اینا بود هیچکدوم از کلانشهرا رو به جز تبریز نیاورد نه اصفهان نه شیراز نه مشهد نا تهران فقط تبریز آورد

هیچکس از سیل خوشش نمیاد ولی همه عاشق نم نم بارونن صدتو واسه کسی نذار، یه نمه کافیه... 

منظورم همون اپن مایند تر بودنه امکانات که کلان شهرها تقریبا برابرن

ولی شیراز اکثر جاهاش بافت خوبی نداره و همون دوسه تا منطقه بالاشهرش مث کلانشهرای دیگس برحسب تجربه خودم میگم

(من ۴ سال شیرازبودم و ۵ سالم مشهد) 

حرفاتونو برا کسایی که لیاقتشون سکوته هدر ندین
آره پزشکی شیراز واقعا قویه

اره تاقعایه عده تعصبی ترک اینونمیدونن واصلابعدعلیمشونمیسنجن من خودم ن شیرازیم ن تبریزیم تهرانم درس خوندم ولی حرف حقومیزنم

اره تاقعایه عده تعصبی ترک اینونمیدونن واصلابعدعلیمشونمیسنجن من خودم ن شیرازیم ن تبریزیم تهرانم درس خ ...

بیخیال مهم نیس اونی که باید ارزش واقعی یه چیز رو بدونه میدونه💚

هیچکس از سیل خوشش نمیاد ولی همه عاشق نم نم بارونن صدتو واسه کسی نذار، یه نمه کافیه... 

مهندسیاگه اشکال نداره نگم خود رشته رو همه میدونم هدفم رو اینجا شناسایی نشم حالا

من اطلاع درباره دانشگاه های علوم پزشکیش دارم شیرازبالاتره بازخودتم تحقیق کن ولی بعدعلمیشوبیشترببین به مهمان نوازی وهوا واین چیادقت نکن درس مهمه