2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شرق تهران که فارسا اینجورینترکا یچیزی هم دارن اخلاقشونو مثل ویروس به بقیه سریع انتقال میدن شاید این ...

به من که خیلی انتقال داده بابام ورژن ۲ خودشم 😂

ما شرق تهرانیم اتفاقا😂😂

.

پس باید ملایم تر تبادل نظر میکردیننه گارد بگیرین و هر کی مخالفه نظرتونه به هر دلیلی بکوبین و بهش برچ ...

ما چیزی نگفتیم شما بهتون حرفامون بر میخوره  دنبال دعوا هم نیستیم اگه خوشتون نمیاد خب ادامه نده همه به نظرات هم احتررام بذاره تموم بشه هرچند هرجا بد و خوب داره

ما چیزی نگفتیم شما بهتون حرفامون بر میخوره دنبال دعوا هم نیستیم اگه خوشتون نمیاد خب ادامه نده همه ب ...

من بی طرف بودم تو این گفتگو

اما شما شروع کننده بودین

حالا قبول داشته باشی یا نداشته باشی

اگه اومدی تبریز گلم میتونم فول تک ب تک کلمات ترکی و یادت بدم هر وقت گیر کردی یا بلد نبودی میتونم آیدی یا شماره و.. هم بدم اگه اینجا آشنا نداری سوالی و... داشتی ازم بپرسی 

میشه برای حاجت منم یه صلوات بفرستی🥺❤️9,11

اوناتبلیغات مجازیه

این حرفت حس میکنم درسته! شدیدا توی مجازی داره تلاش میشه فارس ها و آذری هارو به جون هم بندازن! مادرشوهرم 10 سال پیش اهر بوده، هنوز پیگیرش هستن و خیلی مادرشوهرم ازشون راضی بوده! خیلیااااااا! در حالی که ماهایی که دورادور میشناسیم احساس بدی داریم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

کورد و فارس جان عزیزتو نمیخواد نگران ترک ها باشی نگران اصلیت منم نباش

مامان دوستمو تبریز عمل کردیم تو تاپیکام هس اون موقع خیییلی خوبیشون رسید بهمون 

مرام ایجاب میکرد که بیام تعریف کنم ولی نکردم 

موضوع اصلا جانبداری نیس به دروغ حساسیت دارم گلم 😂 نیازی هی تاکید کنی اونجایی هستی تجربه تو بگو راحت 

بگو مثلا غریب بودم آدمای فلان منطقه اش خوب نبودن باهام

اسی هم نره اونطرفا 

پس باید بدونین رتبه شیراز چندین ساله پایین تر از تبریزو ..هست

کاملابرعکس عزیزم 

من خودم پرستارم شوهرم پزشکه😂😂

خیلی خندم گرف ببخشیدا😂😂😂

شیراز دانشگاه ازلحاظ علمی خیلی سرترازتبریزه خیلی سرترماالان توبیمارستان هم همواری داریم که تبریزدرس خونده هم شیرازالبته شیرازیه رفته دیگه

من تواین عرصه کارم وهرروزسروکاردارم من کاری به شهروایناندارم ولی ازلحاظ علمی ترازشیرازبالاتره کاریم به تعصب تبریزیاندارم ولی درکل ازلحاظ دانشگاه رتبه شیرازبالاتره😊😉

امضای خداپای تک تک ارزوهاتون❤

به من که خیلی انتقال داده بابام ورژن ۲ خودشم 😂ما شرق تهرانیم اتفاقا😂😂

دور و برت نمیبینی؟ توجه نمیکنی اتفاقا

اگه خب مثل بابات شدی ترکی یاد بگیر برو تبریز در آینده هم اونجا بمون هم به اردبیل و گیلان نزدیکه هم به آذربایجان غربی و کردستان و آینده بهتری داره هواش سرد هست و مثل تهران آلوده نیست.

ثوثیث تخم مرغ سرور پیتزا است.