2777
2789
اولا شما اول چند بار ریپ زدین و من در نهابت پاسخ شما رو دادم دوما خودم دانشگاه شهید بهشتی هستم و است ...

آره من از دو قدمی دانشگاه معتبر رد نشدم

تو که مثلا به قول خودت استادی و رتبه علمی داری انقدر ضایع نباش و واژه خخخخخخ استفاده نکن دکتر جان

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله
خب جایی که داره ولی اگه اصلا ترکی ندونی واونا هم سن بالا باشن نتونن راحت فارسی صحبت کنن اره یکم اذیت ...

شما خودتون ترک هستید؟

خسته تر از انم که بگیم به چه علت 💔خیلی میگن دعای نی نی سایتی ها گیراست پس یک نفر عاجزانه ازتون درخواست می کنه اول برای فرج و سلامتی مولامون بقیه الله (عج) دعا کنیدبعدم برای من😔زندگی تا اینجا بهم سخت گرفته 💔دوصلوات مهمانم کنید اولی به نیت فرج و سلامتی مولام بقیه الله(عج)♥️دوم برای براورده شدن حاجت قلبیم 💔😔انشاءالله محرم ۱۴۰۳ حاجت رواشده باشم بلند بگو امین .اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل وفرجهم .هرکسی امضام خوند و دعا کرد بهم بگه خیلی خوشحال میشم🥺

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به هر کامنتت که میرسم خندم میگیره. کاری با این ندارم که دانشگاه شیراز بهتره یا تبریز ولی عزیزم چرا ا ...

😐الان شماخیلی عفت کلام داری؟من توضیح میدم نظرمومیگم که یه بچه اشتباهی راهیونره باعلم بره چون خودم جای اون بودم تواین زمان ادم بین خوب وبدمیمونه شمام ازالفاظ درست استفاده کن

امضای خداپای تک تک ارزوهاتون❤

وقتی خودت خوبی به ادمای خوبی هم برمیخوری❤

قربونت برم مهربون❤️ 

هر کجا رو برای تحصیلات انتخاب کنی امیدوارم موفق بشی و اینم بدون خوسحال میشیم بیای تبریز و اگه اومدی هر گونه کمک نیاز داشتی من کمکت میکنم😍

من نه همه خوابگاه باهاشون مشکل داشتنارومیه ای ها خیلی خوب بودن در عوض

همه ترک ها خوبن😁

خوشبختانه‌با‌اون‌یکی‌کاربر‌قهوه‌فروش‌هیچ‌نسبتی‌ندارم🤗     جواب‌ابلهان‌خاموشیست؛اگه‌جوابتو‌ندادم‌‌فاز‌شاخ‌بودن‌نگیر!😉پرنیانم؛دختر‌ساروی🌱خانوم‌دکتر‌آینده‌هستم🥹لطفا‌برای‌خواسته‌قلبیم‌یه‌صلوات‌بفرستید🍓آریایی‌ام😉

اسی ممنونم جواب دادی الان یکی دیگه اموده چرا سوال پرسیدی😒

قربونت 

البته بابای من تبریزی نیست اما این کلا ویژگی ترکاست

مردای ترک زرنگن کلا بخصوص تو پول دراوردن 

قدیما متعصب بودن اما الان جوونا خیلی بهترن نسل جدید 

خوشگلم ک هستن 😄

.

همه ترک ها خوبن😁

اخلاق مرداشون چه جوریه ترک های تبریز شناخت دارید؟

خسته تر از انم که بگیم به چه علت 💔خیلی میگن دعای نی نی سایتی ها گیراست پس یک نفر عاجزانه ازتون درخواست می کنه اول برای فرج و سلامتی مولامون بقیه الله (عج) دعا کنیدبعدم برای من😔زندگی تا اینجا بهم سخت گرفته 💔دوصلوات مهمانم کنید اولی به نیت فرج و سلامتی مولام بقیه الله(عج)♥️دوم برای براورده شدن حاجت قلبیم 💔😔انشاءالله محرم ۱۴۰۳ حاجت رواشده باشم بلند بگو امین .اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل وفرجهم .هرکسی امضام خوند و دعا کرد بهم بگه خیلی خوشحال میشم🥺
عزیزم شیرازبالابوده وهست من میگم من تهرانیم هیچ تعصبی ندارم توداری اشتباه اطلاع میدی سهمیه ایم نیسم ...

🤭🤣🤣🤣 بیا برو خودتو جمع کن باعلم 

باشه هرچی تو بگی

دیگه  هم منو ریپ نزن بی سواااااااد

حرفاتونو برا کسایی که لیاقتشون سکوته هدر ندین
قربونت البته بابای من تبریزی نیست اما این کلا ویژگی ترکاستمردای ترک زرنگن کلا بخصوص تو پول دراوردن ...

❤🙏