2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وااای چقدر بد تو اقدامم امیدوارم زودتر بارداربشم.

اسورس نداشته باش برای من ۱بود کارای زیر رو انجام بده از روز اول پری تا روز ۸

ناشتا سیاه دونه با عسل بخور، ژل رویال اصل هر روز ناشتا اندازه یه عدس بزار روی لثه ت تا خودش آب بشه، حلوای میتی توی نی نی سایت سرچ کن میاد اونو درست کن بخور ، قطره وتاگنوس از عطاری بگیر اینارو حتما انجام بده، چای دارچین و هل دم کن با گل محمدی، همه اینا رو فقط یادت باشه از روز اول تا ۸پریودت انجام بدی، یه دستور هم واسه یه خانوم ریپلی کردم اونو هم انجام بدم، ایشالله به زودی مامان بشی گلم

تواقدامم به نظرت چیکارکنم بره بالا؟؟

بالا ک نمیره..هرسال میاد پایین دیگ هرچقدرم رعایت کنی..من ۵بودم طی ۵سال الان شده ۱ ونیم و دکتر میگ خیلی پایینه و بارداری طبیعی نمیشه 

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
توازمن خیلی بالاتری چه جوری نمیشه

دکترت چی گف؟ ب من ک گف تخمک اهدایی بگیر برا ای وی اف 

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
هنوز جواب و نبردم نشون بدم.ولی دکترتو عوض کن

من ده ساله دنبال بچه ام هزاران دکتر رفتم حرف همشون همینه...ذخیره پایین خیلی سخته بچه دارشدن ..چن سالته؟