2777
2789
عنوان

ب نظرتون این دلیل برای طلاق منطقیه

118 بازدید | 15 پست

اینکه س سال هست عقدیم فقط دو سه بار ر ا ب طه خواسته منظورم از رابطه همون در حد نامزدی هست بچ ها ب جز اینم زیاد ب دیدنم نمیاد زنگ نمیزنه برام خرید نمیکنه بیرون نمی‌بره بنظرتون پیش قاضی منطقیه؟

برا خودت ک واقعا منطقیه

قاضی رو نمیدونم

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مشکل جنسی داره؟ اخلاق و رفتارش چطوره؟ ازدواجتون سنتی بوده ؟

نمیدونم مشکل داره یا ن ب گفته بقیه هیکلم و قیافم عالیه ولی مثلا میومد من حتی گر د نشم م ی خوردم هیچ کاری نمی کرد نمیدونم عادیه یا ن ولی گفتم ک مثلا اصلا زنگ زیاد ننیزد خیلی ک میزد هفته ای یبار ...

باور کن استارتر اگر یک حیوان خانگی گرفته بودی از اون وقت تا به الان 

الان اون حیوان خودش کلی بچه داشت حتی سخنگو هم شده بود 

ببخشیدا اما این آدم های گاو‌ صفت را در زندگیتون نگه ندارید 

دلیلتون هم منطقی هست 

می‌فرستن شما را جلسات مشاوره بعد دستور صادر میشه 

لطفاً گول قول و قرارهایی که ممکنه داده بشه که اصلاح رفتار می‌تونه داشته باشه هم نخور 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
نمیدونم دیگه خبر ندارم قهر های طولانی وقتیم آشتی بدرد نمیخوره انگار قهره

برو طلاق بگیر این افسردت میکنه دختر

یکی از اقوام ماهم شوهرش همین جوری بود تو عقد طلاق گرفت 

شوهره اصلا یادش نمیکرد

به نظر ما اره ولی قاضی رو نمیدونم پیشه یه روانشناسه خوب برو یا یه وکیل یادت بده اینارو چجوری جلو قاضی بگی که قبول کنه مثلا قضیه سرد مزاجی اثباتش الان برای شما سخته اگه باکره نبودی میگفتم بعد شش ماه برو پزشک قانونی نامه بگیر که رابطه نداشتی اما الان چی بگی که قبول کنه قاضی که مشکل جنسی داره 

دادگاه ها روانشناس دارن برای خودشون که موقع طلاق مشاوره میدن شما اگه یدونه از این روانشناسارو پیدا کنی بری پیشش مطب شخصیش اون کمکت میکنه چون از قوانین حقوقی هم باخبره