2777
2789

من خانواده شوهرمو یه خانواده با اصالت و با شخصیت میدیدم البته فعلا به اون صورت بیشع ری که تو جنع ابرو ببره و اینا ندیدم ازش

پدرشوهر و مادرشوهرم و چندتا از خواهرشوهرا و برادرشوهرام هم خوبن

شوهرم یه برادر داره انداختنش بیرون میگفت از بس اذیتمون کرد سالها دیگه رهاش کردیم 

بعد اون بچه بزرگ هم داره 

هی از این ور اون ور خبرهای بی شخصیتیشونو بی حیاییشون به گوش میرسه 

میترسم شوهرمم مثل اونا بشه 

مثلا برادرزادش به یه زن پیشنهاد رابطه نامشروع داده بود و...

یا رابطه زناییشو با زنش  برای دوستاش تعریف میکنه و....

یا عکس بدن خصوصی خودشو به یسری از فامیلا نشون داده بود که ازش بزرگ تر بودن 

یا میره از مغازه ها قرض میگیره پس نمیده 

برادرشوهرم خودش الکی واسه مردم حرف درمیاره پخش میکنه

به شدت بی شخصیت هستن 

ناگفته نمونه عروس برادرش واسه مال و اموال پدرشوهرم دندون تیز کرده 

و اینو هم بگم شوهرم و برادراش سالهاست مثل چی کار کردن و هیچ حقوقی برنداشتن دادن زمین و.... خریدن به اسم باباشون

پسر برادرش یک روز هم کمک نکرده

برادرش هم فقط قبلا ها بالا کشیده 

اونوقت یه زن غریبه واسه مال اموالمون دندون تیز کرده 

آدمم روش نمیشه به پدرشوهرم بگم بزنه به اسم شوهرم و این یکی برادرا

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

باز با قصه جنجالی اومدی 

هر روز توی خونه شما اتفاق های عجیب می افته

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

ایناهمه به خودشوهرت بستگی دارهاگرخوب باشه خوب میمونه نگران نباش

شوهرم واقعا در برابر اینا یه مرده 

ولی میترسم بشه مثل اونا باز هرچی باشه خونشون یکیه