2777
2789

خیلی خانواده شوهرم کم حرفن زیاد باهام حرف نمیزنن میخوامم گرم بگیرم شوخی بکنم باهاشون طول نمیدن

اما مادر و خواهرشوهرم خیلی باهم حرف میزنن

و هی از دستپخت خانوادشون خواهر و برادرای خودش میگه مادرشوهرم

منم میخوام ی چیزی بگم هیچی نمیگن ساکت میشن

بخداا خیلی معذبم پیششون خیلی باهام حرف نمیزنن

اصلا حس میکنم خانواده مو زیااد تحویل نمیگیرن کلا سرد و ساکتن باهام اما با بقیه اینجوری نیستن

الانم ک اومدیم خونه خواهرشوهرم شوهرم بیرونه من تنهام تو خونه خیلی بیتاقتم

سعی کن راجع ب چیزایی که براشون جالبه حرف بزنی اما زیاده رویم نکن که از صحبت باهات لذت نبرن

در کل ارتباط برقرار کردن با ادما یه جور هنر اجتماعیه که خودت باید بدستش بیاری

من با مادرشوهر خواهرم یه سری درباره گرمایش جهانی حرف میزدم🤦‍♀️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم بیا قبول کنیم ممکنه بعضی ها مخصوصا خانواده همسر از ما خوششون نیاد دیگه کاریش نمیشه کرد گذر کن از این دست و پا زدن بیا بیرون حالا اینکه با بقیه چطوری هستن دیگه به ما ربط نداره منم این شرایطو داشتم قبول کردم اون شخص با من حال نمیکنه فاصله گرفتم در حد ضرور و با احترام رفتار کن و بهش فکر نکن

عزیزم بیا قبول کنیم ممکنه بعضی ها مخصوصا خانواده همسر از ما خوششون نیاد دیگه کاریش نمیشه کرد گذر کن ...

خودم موذب میشم خودم سختمه دوس ندارم کلا تو جمعی بشینم و ادماش باهام زیاد حرف نزنن

سعی کن راجع ب چیزایی که براشون جالبه حرف بزنی اما زیاده رویم نکن که از صحبت باهات لذت نبرندر کل ارتب ...

چرا باید براشون سعی کنم منم سعی کردم مثل خودشون باشم و مثل خودشون رفتار کنم دیگه