2777
2789
عنوان

پسری که تو اولین تماس از دوستم و دوستش بگه

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 18 پست
از نطرم پسره باهات احساس راحتی کرده که انقدر رک گفته یعنی یخورده ناراحت میشدم ولی مقصر پسره نیست اخل ...

ببین من از اینکه توی اولین دومین تماسمون بر گشته از دوستش و دوست من میگه خیلی بدم اومد

بدم میاد طرف تمرکزش روی من نباشه 

حس اینکه می خوایم دور هم سر گرمیش با دوستات و دوستام هم میگیره

من اصلا خوشم نیومد

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود
ببین من از اینکه توی اولین دومین تماسمون بر گشته از دوستش و دوست من میگه خیلی بدم اومدبدم میاد طرف ت ...

راست میگی اینکه انقدر زود اونم تو تماسا اول گفته حق داری بربخوره بهت ولی خوب از نطرم  بی عقلی کرده یکبار دیگه بهش فرصت بده 

حداقل تو این مورد که به خاطر دوستاش بوده اکه دیدی خیلی رفیق بازه دیگه بیخیالش به روی خودتم نیار این رفتارشو 

البته این نظر منه و هیچ تجربه ای تو این چیزا ندارم

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خوب بچه ها بگم من چه فکری کردم و چی گفتم

اولا که من خیلی بدم اومد،کلا بدم میاد طرف اول آشنایی به جای تمرکز روی خودم و خودش به حاشیه بپردازه

حس اینکه حالا دور هم با دوستات و دوستام خوش باشیم هم گرفتم که خوب من اصلا از این حالا دور هم باشیم های بی هدف اصلا خوشم نمیاد

در واکنش هم واکنش چندانی نشون ندادم

گفت سینگل گفتم آره تا جایی که میدونم

و گفتم نمی تونم شماره دوستم رو بدم حالا بذار بهش بگم ببینم چی میگه

و کلا گفتم اصلا دیگه جواب این پسر رو نمی دم آدم چیپیه

حالا شاید هم یه بار دیگه جوابش رو بدم و بهش بگم چیزایی که فکر کردم و شما هم گفتید

ممنون از همفکریتون

برا خودش مبخاد هول بیچارهبهش بگو به دوستم گفتم تو خوشت اومده ازش عکستم نشونش دادم بالاآورد گف این عت ...

اینم خوبه

می خواستم کلا دیگه جوابش رو ندم ولی جواب میدم این حرف رو میزنم😂