2777
2789
عنوان

بچه هاااا ببینین چی گفته (عکس)😂

145 بازدید | 17 پست

من ذره ای اعتقاد ندارم به این چیزا و قدرت خدارو بالاتر از همه ی این چرتو پرتا میدونم. 

فقدددد فضولیممم گل کرد و بهشون یه پیام دادم ببینم چجوریه اصن داستان چیه😂😂😂

بدم بهش اسممامونو یا نه کاری میتونه کنه چون پول نخواسته هنوز؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بگو‌دیگع

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

اگه گرونه بیخیالش شواگه هزینه ش خیلی زیاد نیس یه امتحان کن که حداقل اگه درست از آب در نیومد حرص پولت ...

اخه همین اول کاری اسم و سنو اینا خواسته میگم ندم پشیمون میشم پولم نخواسته هنوز😂

اخه همین اول کاری اسم و سنو اینا خواسته میگم ندم پشیمون میشم پولم نخواسته هنوز😂

نه خب اینو باید بدونه تا بتونه با حروف ابجد برات طالع رو ببینه

نگران نباش

اینو فک کنم حتی دعا نویس ها هم میگیرن

دیگه یه سرکتاب که جای خود دارد

.
نه خب اینو باید بدونه تا بتونه با حروف ابجد برات طالع رو ببینهنگران نباشاینو فک کنم حتی دعا نویس ها ...

سرکتاب سخت تره ینی؟ 

وای اصن اعتقاد ندارم شما باورش داریننن؟