2777
2789

قرار شد طلاق بگیریم من همیشه با یه مشاور تلفنی حرف میزنم دیروز باهاش حرف زدم بعد درخاست طلاق گفت حتما قبل مشاوره دادگاه یه مشاوره بیرون برید گفت گوشیو بده شوهرت باهاش حرف زد بهم گفت حرفایی که به تو گفتم به اونم گفتم قبول کرد بعد قطع کردن بهش گفتم نوبت بگیرم گفت باشه زود باشه برا امروز ساعت۴نوبت خالی بود و نوبت گرفتم بعدش دیگ باهام حرف نزد شبم جا خابشو جدا کرد اومدمم برم پیشش هولم داد صب وسایلشو جمع کرد بعد سرکار بره خونه مامانش گفتم میای عصر دیگ گفت معلوم نیست تا ببینم ازون موقع استرس دارم نکنه نیاد تنها که بدردم نمیخوره برم کلیم پول بدم توروخدا برام ۳تا صلوات بفرستید درست بشه

شما اول باید تکلیف مشخص کنید بین هم و بعد ب توافقی برسین مشاوره رفتن بدون هماهنگی و توافق کردن بین هم معنا نداره باید مشاورها هم دو نفری برین بهترین حالتش پیش بیاد وتستون

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه این مشاور دادگاه نیست اون ده روز دیگست این مشاوره خانواده بیرونه

در هر دو حالتش عنوان کردم فرقی نمیکنه باید مشاوره ها باهم جلساتش برین نتیجه داشته باشه ،  یک جلسه حضور ایشون و یک جلسه حضور خودتون و جلسه سوم و چهارم حضور جفت تون قابل تأثیر هست