2777
2789
عنوان

مهاجرت به کدوم کشور عاقلانه تره

| مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 62 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اخه یجور وانمود میکنی انگار تو کشور خودمون اصلا هیچ مشکلی نیس خوشی زده زیر دلمون

توی خونه هامون هم کلی مشکل هست،نیست!!!؟

چکار باید کرد!؟؟

شما گوشیتون خراب میشه دور میندازید!؟؟؟یا تعمیر میکنید!!!

حتی گلس میندازید و کاور میکنید واسه جلوگیری تز خطرات احتمالی.مملکت باید درستتتت بشه نه ترک.

افغانیهارو ببینین چ حالی دارن!؟

فکر میکنی تو ایران اینجور مسائل نداریم؟ حالا بد تر صد تا صد تا تجاوز میشه پس چیه

خب  قتی اینجا تجاوز بشه  بری اونجام تجاوز بشه چ فرقی میکنه.لااقل اینجا طرق رو اعدام میکنن،اونجا 🤣

من المانم

تو مرحله سرویس شدنم چون تازه ۱۵ ماهه اومدم

خیلی مهاجر گرفته خراب کرد اون یارو مرکل این کشور رو

💝خدایا پسرم تمام زندگیه منه..شکررت که برام حفظش میکنی..شکرت که دارمش💝
باشه .بسلامت.بلاخره باید رفت دید بوی کباب نمیاد...

اتفاقا من رفتم و دیدم که بوی کبابم میاد!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
خب قتی اینجا تجاوز بشه بری اونجام تجاوز بشه چ فرقی میکنه.لااقل اینجا طرق رو اعدام میکنن،اونجا 🤣

ببین برای هر کی نوع زندگی متفاوته 

شما انگار همین ایران برات خوبه خب؟

ولی بعضی ها دیگه نمیکشن؟

چرا اینقدر نخبه هامون دارن فرار میکنن؟

برای چی فکر میکنی بخاطر چیه؟

واقعا یکم سطح فکرتون ببر بالا 

اگه ایران خوب رود این همه مهاجرت نمیکردن 

ببین برای هر کی نوع زندگی متفاوته شما انگار همین ایران برات خوبه خب؟ولی بعضی ها دیگه نمیکشن؟چرا اینق ...

کجا برم!؟؟خونمه.اگه بد بود کل دنیا نمیخواستن بیان بگیرنش،دورتادورمونو محاصره کردن.که بیان تو ولی غلط زیادیه.