دیشب شوهرم با مشت زد تو چشمم به مادرم فحش داد و ساعت ۴ صبح دم در خونه بودم...
تا صبح دوام اوردم و الان زدم بیرون یه جایی پیدا کنم شاید شب برم حرم بخوابم یا امام رضا من اعتقادی بهت نداشتم ولی اگه واقعی هستی خودت جواب این بی همه چیزو بده💔🖤
دخترم نفس من تا ابد مواظبتم درسته یه اتفاق باعث شد مشکلات زیادی پیش بیاره برامون ولی من ۵ ساله شبانه روز ناراحتم لحظه ای حادثه تلخ یادم نرفته همیشه مواظبتم و دوستت دارم 💖
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگه اوله که این کار را طبیعیه کم کم میفهمین چه جوری باید زندگی کنید
برا همه پیش میاد
یکی باید گذشت کنه
دخترم نفس من تا ابد مواظبتم درسته یه اتفاق باعث شد مشکلات زیادی پیش بیاره برامون ولی من ۵ ساله شبانه روز ناراحتم لحظه ای حادثه تلخ یادم نرفته همیشه مواظبتم و دوستت دارم 💖
اگه اوله که این کار را طبیعیه کم کم میفهمین چه جوری باید زندگی کنید برا همه پیش میاد یکی باید گذشت ک ...
خیلی ادم اشغالیه یک روز خوش نداشتم از وقتی باهاشم ، جایی رو ندارم برم ، میخوام طلاق بگیرم برم پیش پدر مادرم ، از طرفی غصه اونارو هم میخورم که چجوری کنار میان
خیلی ادم اشغالیه یک روز خوش نداشتم از وقتی باهاشم ، جایی رو ندارم برم ، میخوام طلاق بگیرم برم پیش پد ...
اخه مشکل اصلی چیه
دست به زن به جز اون دیگه چیه معتاد خسیس خیانتکار
اخه مشکل اصلی چیه دست به زن به جز اون دیگه چیه معتاد خسیس خیانتکار
بد اخلاق بی منطق غرغرو ، مدام داد و هوار میکنه و ابرو و احترام سرش نمیشه ، توی بدترین حالت جسمی حتی مواقع بیماری ازم رابطه میخاد ، اصلا درک و شعور نداره ، جایی میریم زهر مارمون میکنه و هزاران مسئله