2777
2789

خودت چی

یه لحظه تصور کن بابات مرده

میخوای چیکار کنی؟

میبینی..چیزی تغییر نمیکنه جز اینکه یه حامی رو در زندگیت از دست میدی. کسی ک الان سقف بالای سرت رو نگه داشته، موبایل دستت داده، بزرگت کرده کار کرده زحمت کشیده پدر و مادرتن ک نعمت خدان

حالا بابات بمیره تو خوب میشی؟ دیگه افسرده نمیشی؟ بخاطر ظلمی ک بهت شده گریه کن، عزاداری کن، اما حق نداری خودت هم به خودت ظلم کنی. میخوای مثل همونایی بشی ک بهت ظلم کردن؟ میخوای خودتو داخل لجن نگه داری چون بهت ظلم کردن؟ میدونی میخواستم یه روز خودمو بکشم تا ببینم واکنششون بهم چیه و تصور میکردم برای کسی اهمیتی ندارم حتی جای خالیم هم گرفته میشه

ولی وقتی از اون جمعیت سمی اومدم بیرون و با ادمای سالمتری حرف زدم، دیدم دوستداشتنی، جذاب، معاشرتی و. نسبتا هوشمندم

پس این خودم بودم ک خودمو نجات دادم. اون ادمای سمی رو رها کردم. خودمو از سبک زندگی سمی رها کردم. من حق نداشتم دیگه به خودم ظلم کنم

و داخل برنامه ام این هست ک خودمو به پوشیدن لباس رنگی غیر از مشکی در بیرون از خونه عادت بدم

و رقص یاد بگیرم

و عادت بد اعتیادم رو ترک کنم

بنظرت میتونم؟ من داخل همشون بدجوری ضعیفم. پس اینجوری فکر کن

اره منم یه ماه تمام به فکر فقط صبح شب شب صبح بودم

اره این سبک زندگی افتضاحع و تو لایقش نیستی

بهت ظلم شده، خدا دید، تو دیدی، الان وقت ظلم کردن به خودت نیست

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

ازدواج عالی😒😒😒 پدرم برید دوخت منو خواهرم بدبخت ب زور شوهر داد سر به راه نمیشه خوشحال از بدبختیمون ...

درکت می کنم چی بگم توکل بخدا منم خودم لنگه خودتم یه جورای

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خودت چییه لحظه تصور کن بابات مردهمیخوای چیکار کنی؟میبینی..چیزی تغییر نمیکنه جز اینکه یه حامی رو در ز ...

وای بعضی پدرا فقط بچه هارو بدبخت می کنن هرپدری لایق احترام پدری نیست

خودت چییه لحظه تصور کن بابات مردهمیخوای چیکار کنی؟میبینی..چیزی تغییر نمیکنه جز اینکه یه حامی رو در ز ...

کودوم حامی عزیزم؟تاحالا تو کل عمرم پول نداده مادرم خودش کار میکنه

گوشیمم مادرم گرفت و خودم دزدمی ی جایی کار میکردم

انقدر گریه کردم وقتی مدارس مجازش شد ۴ سال پیش من دبیرستان بودم انقدر گریه کردم اشک ریختم گوشی نگرفت 

حتی حاضر نشد گوشی خودشو بده فقط درس بخونم

سر همین خودکشی کردم

خب وظیفه ش خود اسی که به وجود نیومد

پدرم حتی نمی زاره در خونه باز کنیم آشغال بندازیم در این حد بد دله ، وقتی خوابیم و بیدار از عمد از کنارمون رد میشه با پا یا دستش بزنمون... اگه انسانیت دعا کنید بمیره...

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...

درست عزیزم ولی پدر من حیوون تر و گاو تر از این حرفهاست

تاحالا ی هزاری نداده

اصلا لباس کفش هیچی ندارم مادرم خودش کار میکنه خرجمو میده اونم در حد گداها

کودوم حامی عزیزم؟تاحالا تو کل عمرم پول نداده مادرم خودش کار میکنهگوشیمم مادرم گرفت و خودم دزدمی ی جا ...

اینا دردای مارو نکشیدن درک ندارن

پدرم حتی نمی زاره در خونه باز کنیم آشغال بندازیم در این حد بد دله ، وقتی خوابیم و بیدار از عمد از کن ...

الهی بمیرن همه مردای بد مخصوصا پدر من و شما

مریض روانی هستن 

کودوم حامی عزیزم؟تاحالا تو کل عمرم پول نداده مادرم خودش کار میکنهگوشیمم مادرم گرفت و خودم دزدمی ی جا ...

دیشب یکی گفت عکس پروفایلت خوب خدا گذاشت تو کاست منتظرم به روزگار پروفایلم گرفتارشه

الهی بمیرن همه مردای بد مخصوصا پدر من و شمامریض روانی هستن

خدا نکنه دعا کن پدرامون بمیرن من دیگ بیش از حد افسرده شدم همه موهام سفید شدن ...

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...
اره هیچکس درک نمیکنه😞😞😭فقط خودنون میدونیم چه دردی داره

جز خدا توکل کاری آزمون ساخت نیست هرچند اونم فراموشمون کرد

در حد خودت هر کاری که برای شادیت میتونی، انجام بده. اولیش همون مرتب کردن اتاقته.دیدم نوشتی بابات نمی ...

هیچ راهی ندارم عزیزم خیلی دلم میخاد پیشرفت کنم  خیلی دلم میخادددد

واقعا راهی ندارم 

تمها راهش اینکه بمیره چون نمیزاره حتی از خونه بیرون برم