2777
2789

می‌خوام مهمونی بدم تازه عروس هم هستم اولین بار که نیست ولی اونایی که می‌خوان بیان اولین بارعه ، از اونان که بهم حسادت میکنن کونشون از دیدن من میسوزه 😁می‌خوام ی مهمونی خوب بدم نمی‌دونم پیش غذا چی درست کنم خوب باشه غذا هم می‌خوام مرغ درست کنم دسر هم بهم پیشنهاد بدین

چ وقت بہ چیدِمان خدا شك نکن!💚

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام کانال خیاطی رایگان زدم لینگ تو امضام 

دوسداشتی نگاهی بنداز

دوستداری خیاطی یاد بگیریز پول نداری ؟مهمون من ،کانال اموزش  خیاطی بصورت رایگان لینگ کانال روبیکا👇🏻https://rubika.ir/Amozshkayatidrmnzl

غذا مرغ ناردون درست کن

پیش غذا سوپ شیر کشک بادمجون و بریز تو تارت 

سالاد اندونزی سالاد کاهو بورانی اسفناج

ترامیسو ژله بستنی قالبی 

مثل روانشناس های با سابقه راهنماییت میکنم ولی تو زندگیم مثل روانی های با سابقه عمل میکنم!

نظر من اینه سالاد فصل خیلی قشنگ شیک درست کن با ژله و قورمه سبزی مرغ و کباب یا کوبیده یا جوجه تزئینات خیلی توجه داشته باش البته غذا هارو میتونی کمتر هم کنی بستگی به تعداد مهمان هات داره میتونی از سفارش خونگی ها یه حلوا خوشمزه بخری تزئین کنی برا پذیرایی 

بعد ۱۵ سال شد برام درس عبرت هر چی خانواده همسرو بیشتر تحوبل بگیری بیشتر خودشونو بالا حساب میکنن من ب ...

من می‌خوام سلیقه خودمو نشون بدم

چ وقت بہ چیدِمان خدا شك نکن!💚