2777
2789

من که هنوز تکلیف رابطه نامزدیمو خودمم نمیدونم بعد اونروز مادرش میگه برای بچه گفتم فعلا نمیخواییم اصلا سالای اول میگه بیارین خودم بزرگش میکنم👍

همینم کم موند بچمو بدم دست اینا که بچه ابتداییشون فحشایی میده و حرفایی میزنه من شرم میکنم 

فرهنگم که اصلا ندارن کوچیک و بزرگ تو هر جمعی باد معده از دهنشون باصدای بلند میدن بیرون و فقط کارشون تمسخر دیگرانه اصلا هم یه ادم درست حسابی و سرشناس ندارن نه داماد نه عمویی نه کس و کاری هیچی🫨🤮🤦‍♀️

وای خدا اخرش دیوونه میشم 

بمیرمم نمیزارم یک ساعت بدون خودم بچم دست اینا باشه

اینجا نشُد شاید در...جهانی دیگر :)

شوهرتم مثل ایناس؟

•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعد اسم خانواده و فامیل ما میاد همه ارزوشونه وصل داشته باشن باهامون که سرشناس و ابرودار و از نظر اجتماعی بالاییم

پس چرا وصلت کردی باهاشون

چی بگم والا 

اون تایم شرایطم بهم ریخته بود ولی واقعا این دلیل قانع کننده ای نیست الان بهش فکر میکنم چرا واقعا؟

ولی خب اون موقع نمیدونستم خانوادش اینجوری گفتم فقط و اینا مهم نیست مهم پسره خودشه که خوبه ولی دیگه دارم اذیت میشم زیاد

شوهرتم مثل ایناس؟

نامزدمه صیغه خوندیم فقط 

نه اون بهتره موقعیت شغلیشم خوبه و بچه پاک و سالمیه بد دهنیشم تا عصبانی میشه اره 

به من نمیگه ولی حس میکنم رفتیم تو زندگی شاید بگه 

خب چرا با پسر همچین خانواده ای نامزد کردیخیلی بده که

بگم چی غریبه بودن 

میدونستم وضع مالیشون بده ولی چیزی راجب این چیزای اجتماعیشون نمیدونستم گفتم بیخیال فقط مهم نیست ولی از نظر فرهنیگ بهم نمیایم چون جایی هم ندارم هر روز میام نی نی سایت  غر میزنم و نمیدونم چیکار کنم اخرش

نامزدمه صیغه خوندیم فقط نه اون بهتره موقعیت شغلیشم خوبه و بچه پاک و سالمیه بد دهنیشم تا عصبانی میشه ...

شاید نه حتما میگه تربیت شده اون خانواده اس 

با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشد لطفا اگه واجب بود تو تاپیک تگم کنید
حالا کو بچه از حالا داری حرص میخوری به نظرم به جای این فکرا رو انتخابت واسه ازدواج بیشتر فکر کن

تو نمیدونی چقدر رو مخنننم و اعتماد به نفس دارن حس میکنن بهتر از خودشون نیست در صورتی یکی چشم دیدنشونو نداره و ما بعد نانزدی تازه اینارو اطرافیان گفتن بهمون انگار نمیتونستن همون ایام تحقیق بگن

خب اگ انقد ک میگید سرشناسید چرا با اینا وصلت کردید ؟

عزیزم من پاکی و اینا برام مهم بود گفتم خودش شغل داره بالاخره مالی هم درست میشه این چیزا مهم نیست ولی از نظر فرهنگی تو تحقیق کسی به ما چیزی نگفت میگفتن خوبه بعد که نامزد کردم به گوشم رسید میگن اینا اینجورن انگار تازه یادشون اومده بود بگن

پس چرا عروسشون شدی

عزیزم من پاکی و اینا برام مهم بود گفتم خودش شغل داره بالاخره مالی هم درست میشه این چیزا مهم نیست ولی از نظر فرهنگی تو تحقیق کسی به ما چیزی نگفت میگفتن خوبه بعد که نامزد کردم به گوشم رسید میگن اینا اینجورن انگار تازه یادشون اومده بود بگن