2777
2789
عنوان

فارغ التحصیلای پیراپزشکی کجایین

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 49 پست
چطور شد که دیگه شرکت نکردین؟ کنکور میدین الان؟

امسال کنکور میدم

کلا لیسانس به پزشکی خیلی سخته و ظرفیتش کمه

از طرفیم من علاوه بر پزشکی ، داروسازی و فیزیو و بینایی هم مد نظرمه با کنکور حق انتخابمم بیشتر میشد 

🏃🏻‍♀️

این چیزی که دارم میگم هیچ قطعیتی نداره اماآره حدود دوسال این قانون برداشتن. بعد دوباره برش گردوندن. ...

خداکنه🤝 من داخل کنکور تجربی ریاضیم ضعیفه یعنی خیلی تست زدم و کلاس رفتم به شکل ذاتی ریاضیم ضعیفه.در اصل علاقه ام تو تجربی بود و استعدادم تو انسانی .حفظیات و زیستم عالیه ولی تو محاسباتی ها کندم‌.تراز امسالم رو معدل کشید بالا وگرنه درصد هام عالی نبود.ولی با این اوصاف فکر کنم کنکور تجربی بازم بهتر باشه تا لیسانس به پزشکی درسته؟

در مسیر....🌱

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تنها نیستی. در حق خیلیا ظلم شد و صداشو در نیاوردن.من خوابگاه زندگی میکنم. بچه ها با وجود روزانه بودن ...

بنظرتون ارزش داره ریسک کنم و انصراف بدم؟ 

من حس نرسیدن دارم اصلا خودمو دانشجو نمیبینم

در مسیر....🌱

بنظرتون ارزش داره ریسک کنم و انصراف بدم؟ من حس نرسیدن دارم اصلا خودمو دانشجو نمیبینم

این خیلی شخصیه من نمیتونم نظر قطعی بدم.

به شرایط خودت بستگی داره

آیا خانواده ای داری که ازت این مدت حمایت کنند؟ چون انصراف ارزون نیست در حد ۲۰ تومن ایناست

آیا روح و روانت تو سال کنکور آسیب دیده؟ اگه وضع روحیت خوب نیست دانشگاه ادامه بده چون که بمونی خونه بدتر هم میشی

و اینکه اگه فکر میکنی میتونی کنار درسای دانشگاهت درسای کنکور مرور کنی حداقل ترم دوم رو بخون. شاید اصلا به رشته ات علاقه مند شدی. 

از کنکور محرومم تا دو سال چون روزانه آوردم🤦‍♀️ از رشته ی فعلیم حالم بهم میخوره نمیتونم تحملش کنم.ک ...

این قانونو فکر کنم ورداشتن جدیدنا...

امروز بابا پنجعلیم، کاملا گشنه.

آره خب بستگی به روحیه داره ولی عوضش کار تو خیلی راحته الان خودت دوتا پرستار دیدی ک انصراف دادن به قو ...

فقط پزشکی علاقه دارم .تو انتخاب رشته ام اصلا پرستاری نزدم.ولی الان بچه های پرستاری رو میبینم که میرن کارآموزی بیمارستان بهشون حسرت میخورم😔 بخاطر شهر خودمون بودن هوشبری و اتاق عمل و مامایی شهر های دیگه رو از دست دادم و اصلا استقلال ندارم.دانشگاه تو شهر خودمونه.مثل بچه مدرسه ای ها خانواده منو میبرن میارن شبا میشینم گریه میکنم

در مسیر....🌱

این خیلی شخصیه من نمیتونم نظر قطعی بدم.به شرایط خودت بستگی دارهآیا خانواده ای داری که ازت این مدت حم ...

بنظرتون در طی این سه سال دانشگاه درسای کنکور رو بخونم همزمان بهتره یا شانسم رو توی ل ب پ هم امتحان کنم؟ 

مامانم میگه ل ب پ بده ولی حسم میگه باهام صادق نیست و میخواد سرم گرم شه که گریه و زاری نکنم👩‍🦯⬅️➡️

در مسیر....🌱

فقط پزشکی علاقه دارم .تو انتخاب رشته ام اصلا پرستاری نزدم.ولی الان بچه های پرستاری رو میبینم که میرن ...

منم وضعیتم شبیه توعه

با خودم میگم کاش شهر دیگه میزدم استقلال رو تجربه میکردم:)

زِ همه دست کشیدم که تو باشی همه ام🫀✨
بنظرتون در طی این سه سال دانشگاه درسای کنکور رو بخونم همزمان بهتره یا شانسم رو توی ل ب پ هم امتحان ک ...

اگه میخوای لیسانس بگیری بعد مجدد کنکور بدی که اصلا بی خیال کنکور دانشگاه ادامه بده

ولی اگه برای سال بعد میخوای اقدام کنی همزمان با دانشگاه درسارو بخون

اخه من اینهمه درس خوندم از زندگیم زدم آخرشم برم بهورز بشم داخل خانه بهداشت🥲 نهایتش چندتا فرم داخل س ...

از نزدیکان درجه یک 

با کارشناسی پرستاری داره آزمون میده بره خانه بهداشت 

واقعا واقعا شرایط بیمارستان خیلی بد و طاقت فرساست 

بهداشت رو بخون و برو تو خانه بهداشت های سطح شهر مشغول شو در کنارش کاری ک دوست داری رو انجام بده 

ولی اینکه فک کنی پرستاری چیه و میتونی ارزشمند باشی و... همش حرفه