2777
2789
عنوان

چجوری مشکل روانم و به خانوادم بگم

105 بازدید | 18 پست

من حال روحیمم داغونه اصلا رفتارام دست خودم نیست و هر لحظه یه بلایی سر خودم میارم خانوادم در جریان نیستن فقط بهم میگن روانی دیونه نمی‌فهمم مشکل روان چیه چند تا دکتر آنلاین تشخیص دوقطبی نوع یک و اختلال شخصیت مرزی دادن وگفتن در خوشبینانه ترین حالت یکسال باید دارو بخوری نمی‌دونم چیکار کنم از این بیکاری وحشت دارم از خودم میترسم و دوست دارم با یکی در سموم بزارم درکم کنه پشت کنکوریم خیلی  تحت فشارم میترسم به خونوادم هم بگم چندین بار سابقه خودکشی و خودزنی داشتم بدبینم شکاکم عصبی انرژیک متفاوتهو... بنظرتون به خونوادم بگم یا نگم؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با خانوادت برو مشاوره بزار مشاور بهشون بگه. حالا اگر خودت بگی باز یه چیزی بهت میگن

آخه میترسم بگم خودشو لوس می‌کنه میگن مشکلی نداری چرا اینجوری می‌کنی کمبود محبت داری مگه

نههه ربطی ندارد کلا چند ساله همینجوریم قبلا حضوری میرفتم با مامانم ولی ولش کردم دوست نداشتم کسی بفهم ...

انقد ب خودت تلقین کردی فکر میکنی مریضی،بخاطر سنته،خیلی سن حساسیه 

INFP(رویا پرداز)

بخدا بخاطر سنته ۲۰ ساله اینا شدی خوب میشی

از این میترسم باید حداقلللل یکسال دارو بخورم اونم دور های بالا بعد حالت بد باشه خودتو خوب جلوه بدی خیلی بده