2777
2789

از گلو درد مردم 

من و گل های خونه ام ، من و بوی صبحونه ام ، من و لبخندی به گرمی دستان تو ، این تمام معنای آرامش است 🥀💞

اب نمک قرقره کن

منم در این وضعیتم 

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اب نمک قرقره کنمنم در این وضعیتم

آجی انقد آب نمک قرقره کردما 

خواهرم انقد سرفه کرد منم ازش گرفتم خدا رو شکر مال من فقط گلومه ولی روی گلو درد خیلی حساسم اصن طاقتشو ندارم 

من و گل های خونه ام ، من و بوی صبحونه ام ، من و لبخندی به گرمی دستان تو ، این تمام معنای آرامش است 🥀💞
اگه خیلی شدیده فقط باامپول خوب میشه حتما برو دکتر بگو امپول بنویسه برات یک ساعته خوب میشی

نه خیلی شدید نیست ولی بازم مرسی از کمکت خوشگله

گلو درد یعنی عفونت کرده گلوت منم دو سه روز پیش اینجوری بودم هر 8 ساعت آموکسی کلاو بخور تا عفونتت بره

ولی من خواهرم سرما خوردگی داشت از اون فکر کنم گرفتم :(

خب همون عزیزم از گلو درد شروع میشه بعد ابریزش بینی و سرفه

وای خدا نکنه خیلی میترسم 

آجی انقد آب نمک قرقره کردما خواهرم انقد سرفه کرد منم ازش گرفتم خدا رو شکر مال من فقط گلومه ولی روی گ ...

مرحله بعد گلو درد عزیزم تب و لرز هست بعد سرفه ویروس بدیه خودمو بچم درگیریش هستیم 

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑