2777
2789
عنوان

بابام ابروم رو برد دیشب😭

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 33 پست
از خداش بودفقط منت میخواد بذاره

ب مامانت بگو باهاش صحبت‌ کنه ممکنه شوهرت و خانواده اش کینه ب دل بگیرا و بعدا سر تو خالی کنن و بابات رسما داره بین تو شوهرتو خراب میکنه

فردا روز بعد از ازدواج امکان داره شوهرت خونه بابات پا نذاره و بگه تو هم حق نداری بری اونجا

و احترامی بهشون نذاره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باباتون متاسفانه از اون دسته افراده که قبل حرف زدن فکر نمیکنند به عواقب حرفشون 

انشالله نامزد و خانواده نامزدتون اونقدر فهمیده و باشعور باشند که میون رفتار و حرفای پدرتون با شخصیت خودتون، تمایز قائل بشن

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
نه عزیزم بابام از خداش بود فقط حرفاش همیشه بدهبار اولش هم نیستدوستای دیگم و جمع های دیگه روهم خراب ک ...

اگه اینجوریه که حرفی ندارم. هنوز مغزش نابالغه. فکر کردم شاید بازی در میاره خانواده داماد رو بترسونه فراری بده که مثلا از طرف بابات نباشه که دل تو رو نشکنه

همونجا میگفتی من جای بابام معذرت میخام. چه شما. چه مادرتون. چند بار معذرت خواهی میکردین. 

و بعدم بگین بابام ناراحتی عصبی داره. 

والا خیلییییییی خانواده شوهرت با شعورن که هیچی نگفتن. 

اگه هر خانواده دیگه ی بود همونجا جوری جواب کوبنده میدادن که یادتون نره. 

اگه مادر شوهر بود که همونجا و اینجا قورتش میدادن

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂چرا من اینجوری خوندم😂😂😂اخه دیدم بعدش بابای اسی خیلی تند بود ...

خب درد همینجاس بابا اسی یچیزیش میشه من ازاین آقایون دوراطرافم زیاد دیدم یه نمه پدرشوهرمنم همینه

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

چقدر پدرت بد صحبت کزده. من هم جای شما یودم خیلی خجالت میکشیدم. همیشه همین جوره؟

بقول خودشون میخوان توجمع یکم خوشمزگی کنن

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

خب درد همینجاس بابا اسی یچیزیش میشه من ازاین آقایون دوراطرافم زیاد دیدم یه نمه پدرشوهرمنم همینه

خوب اخه مگن میشه طرف هیچی نگه یهو اینجوری بگه شاید یه نارحتی از قبل داره..اسی به نظرم از نظرات اسکرین بگیر برا بابات بفرست شاید به خودش بیاد

خوب اخه مگن میشه طرف هیچی نگه یهو اینجوری بگه شاید یه نارحتی از قبل داره..اسی به نظرم از نظرات اسکری ...

نه بعضیا براخوشمزگی اینجوری میکنن نمیدونن حال بهم زن میشن