2777
2789
عنوان

به مادرشوهرم گفت نیا جلو در

| مشاهده متن کامل بحث + 883 بازدید | 44 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

صحبت کردم عزیزم گفتم من تا فلان ساعت میخوابم مگه نباید حالیش بشه

در خونتون رو قفل کن برو تو‌اتاق خواب در و ببند بعدک وقتی همسرت پیشته ازاینایی که میزارن زو گوش بزار

به همسرتم بگو گوشیم‌میزنم سایلنت که صبح راحت بخوابم چون اگر با سروصدابیدارشم سردرد می گیرم

اگر مادرش اومد و بیدارت کرد بعدش بگو امروز با صدای ...بیدار شدم سردرد گرفتم چندبار بگو دیگه خودش به مادرش تذکر میده

خدایا امید از من معجزه از تو🤍

اره دیگه همون یجا بودن خیلی بده منم 4 ساله تو ی ساختمونم خدا کنه هممون صاحب خونه و ارامش بشیم

واقعا حق دارید 

من مادرشوهرم چند روز قراره بیاد پیشمون‌من استرسش گرفتم وای بحال شماکه همیشه پیشتونه🤕

خدایا امید از من معجزه از تو🤍

خانوم خونه چرا باید تا ظهر بخوابه من مجردم ولی۸صبح بیدار میشم به کارای خونه میرسم هرشبم تا۴بیدارم

عزیزم من شوهرم ازصبح میره سرکار شب میاد غذا هم میبره منم خونم تمیزه شبا دیر میخابم یکمم افسردم دلم میخاد بخوابم

عزیزم من شوهرم ازصبح میره سرکار شب میاد غذا هم میبره منم خونم تمیزه شبا دیر میخابم یکمم افسردم دلم م ...

برو خودتو درمان کن عزیزم ایشالله که مشکلت حل بشه 

همه زندگیمی عشقم عاشقتم مامانم

بعضیا کرم بیدار کردن دیگران رو دارنسر همین مساله من سالها وحشت روز خوابیدن داشتم

لعنت بهشون اخه اصلا نمیفهمه بهش میگم کاری داشتی بعداظهر بگو باز تا ۱ ماه این حرفم اعتبار داره دوباره میاد

لعنت بهشون اخه اصلا نمیفهمه بهش میگم کاری داشتی بعداظهر بگو باز تا ۱ ماه این حرفم اعتبار داره دوباره ...

به شوهرت بگو تا با مادرش حرف بزنه

همه زندگیمی عشقم عاشقتم مامانم