2777
2789
عنوان

سوختن گوشی

75 بازدید | 20 پست

سلام دوستان من وسواس دارم روی گوشیم خیلی حساسم چیکار کنم دست خودم نیست وسواس دارم؟ جوری شدم ک میرم دستشویی برای دفع مدفوع میترسم اگه نرم گوشیم بسوزه یا مثلا گوشیم با کثیفی دست بسوزه یا با کثیفی بخدا دستشویی رفتنم ۱ ساعت شده موندم چیکار کنم لطفا راهنمایی کنین منو بهتر بشم

الله اکبر با گوشی میری دستشویی

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یعنی چی

مگه گوشیو با خودت میبری دستشویی

•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★
چ ربطی داره

خب همین منم موندم بخدا الکی میرم دستشویی واسه دفع مدفوع زور میزنم باورت میشه چون میترسم نرم بسوزه خودم میدونم این منطقی نیست ولی  هر کاری میکنم نمیتونم کنترلش کنم