دیگران مدام ظاهرمو مقایسه و مسخره کرد از بچگی تا الان که داره ۱۸ سالم شده حتی بچه دهه ۹۰ ام به خودش جرئت میده چند بار ازم ایراد بگیره من لایق این همه بد رفتار نبودم اون همکلاسیم که بهم میگفت شبیه آفریقایی ها و دستات زشته هر روز ازم ایراد میگرفت و دیگه داشت حالم ازش بهم میخورد اینقد منو با دوستم مقایسه کرد میخوام بالا بیارم معلوم نیست چشه مدام میخواد به من احساس ناکافی بودن بده بر میگرده به من میگه تو شبیه آفریقایی هایی من شبیه هندی هام از عمد مدام از اون دوستم تعریف میکنه تا دق منو در بیار خیلی از دستش ناراحت شدم خیلی خوشحالم سال داره تموم میشه و رنگشو نمیبینم از بس ایراد میگرفت تو جمع دوستام همش معذب بودم خیلی حالم بد شد خیلی کاش یاد بگیرم یه ذره شعور داشته باشیم و به خاطر کمبود و عقده هامون همو خراب نکنیم
حرفی که باید خیلی وقت پیش بهش میرسیدم واقعا بعضی ها ارزشه یه لحظه فکر کردم ندارن
شایدم حرفم رو باور نکنین ولی به نظرم هرکسی بنا به هر دلیل فرد دیگه ای رو مسخره میکنه دلیل به غیر حسادت نداره . دروغ چرا همچین کاری کردم دلیل کارمم فقط حسادت بود
روزای قشنگ عمرتون رو با فکر کردن به همچین کسی خراب نکنین
خواستم تجربمو به کسایی که به مورد شبیه من برخورد کردم بگن ولشون کنین به حال خودشون اگه دیدین دارن خیلی بی حرمتی میکنن سکوت نکنین حرفو ناراحتی تونو بگید براتون مهم نباشه اونا ناراحت میشن یا نه کسی که دل میشکنه توقع هرچیزی رو هم باید داشته باشع
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
شایدم حرفم رو باور نکنین ولی به نظرم هرکسی بنا به هر دلیل فرد دیگه ای رو مسخره میکنه دلیل به غیر حسا ...
آره حق با شماست واقعا برای حسادت شاید نبوده شاید واقعا مشکل و ناراحتی ای داشته اولش خودمو با همین فکر قانع میکردم ولی چون واقعا فهمیده بودم مشکل داره ولی هرموقع به ناراحتی ها و حس بد اون موقع و عذاب و حس خجالت و شرم خودم فک میکنم خیلی ناراحت میشم ولی خب چه میشه کرد دیگه گذشته من بعد اون اتفاق آدم سابق نشدمو دیگه از هرکسی توقعی هرچیزی رو دارن