2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چه مجوزی؟

سرچ کردم نوشتن که اول شناسنامه مهمه

بعد واکسن ها

ازمایش هاری

میکروچیپ هم باید بذاری

گذرنامه هم فکر کنم خودشون میدن

دامپزشکی معتبر که مجوز دارن ببر. مرحله ی اولش همینه. بقیشو خودشون راهنمایی میکنن

اینجا که هر چی می بینم دالون ِ تنگ و تاریکه! روحِ بزرگِ من دیدی دنیا چقدر کوچیکه

سرچ کردم نوشتن که اول شناسنامه مهمهبعد واکسن هاازمایش هاریمیکروچیپ هم باید بذاریگذرنامه هم فکر کنم خ ...

اره اونا که میدونم 

پاسپورت رو دقیق نمیدونستم 

ومپایر سابق🩸 - من عسلم،مربا نیستم! -  miel به فرانسوی یعنی عسل :)

اره اونا که میدونم پاسپورت رو دقیق نمیدونستم

اطلاعات کامل تو این لینکه

https://yaribar.com/steps-to-get-a-dog-passport/

پس از تکمیل تمامی مراحل قبلی، مانند واکسیناسیون‌ها، دریافت گواهی سلامت، میکروچیپ‌گذاری و انجام آزمایشات لازم، تهیه پاسپورت سگ یکی از آخرین و مهم‌ترین مراحل در فرآیند سفر با سگ است. پاسپورت حیوان یک مدرک رسمی است که تمامی اطلاعات مربوط به سگ شما، از جمله تاریخ واکسیناسیون‌ها، گواهی سلامت، نتایج آزمایشات و شماره میکروچیپ، در آن ثبت می‌شود. این پاسپورت معمولاً باید توسط یک دامپزشک معتبر که مجاز به صدور این نوع مدارک است، صادر شود.

پاسپورت حیوان نه تنها برای سفر به کشور مقصد ضروری است، بلکه در صورتی که بخواهید سگ خود را به کشورهای مختلف ببرید، این مدرک می‌تواند به عنوان یک شواهد معتبر برای سلامت حیوان و تطابق آن با قوانین واردات حیوانات خانگی در کشورهای مختلف عمل کند. بسیاری از کشورها برای ورود سگ‌ها، به پاسپورت بین‌المللی که طبق استانداردهای جهانی تهیه شده باشد، نیاز دارند. بنابراین، توجه به جزئیات و دقت در پر کردن اطلاعات در پاسپورت سگ بسیار اهمیت دارد.

اینجا که هر چی می بینم دالون ِ تنگ و تاریکه! روحِ بزرگِ من دیدی دنیا چقدر کوچیکه