2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من اول لیوان آموزشی گرفتم، با همون یاد گرفت که از لیوان معمولی هم آب بخوره

یه لیوان نی دار هم داره برا بیرون خونه که آب ازش نمیریزه

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
والا من پلاستیکی گرفتم‌سی تومن‌،همش ازش اب میخوره برندم نی ،،با لیوات اب توگلوش میپره ابمیوه و دارو‌ ...

واقعا 

چند وقتشه 

از کی میتونن با نی بخورن من چندبار امتحان کردم یذره میکشه بالا بعد دیگه نمیتونه

واقعا چند وقتشه از کی میتونن با نی بخورن من چندبار امتحان کردم یذره میکشه بالا بعد دیگه نمیتونه

والا از هفت ماهگی میخوره مادرشوهرم فرقه هاش زیاد اون بهش یاد داد ،ماشالا یه لیوان پررررر میخوره ،تا قبل این لیوان اصلااا آب نمیخورد

😂😂😂😂😂😂😂 راز موفقیتشو‌بپرس😂

بخدا دور از چشم من ابمیوه پاکتی هم بهش میداده این بچه بدجنس هم میخورده ،اگه یه میک بزنه قشنگ یاد میگیره اولش یکم اب سیب یا اب انار که شیرین باشه بریز تولیوانه که مزه دهنش شیرین شه یادبگیره ،،از همین ارزونا بگیر اگه دیدی میخوره براش همون صد تومنی بگیر ،

بخدا دور از چشم من ابمیوه پاکتی هم بهش میداده این بچه بدجنس هم میخورده ،اگه یه میک بزنه قشنگ یاد میگ ...

ممنون عزیزدلم 

اره خیلی هزینه نمیکنم شاید نخوره😅

یه چندبار دادم دستش فقط در حد چندتا قطره تونسته بکشه بالا

ممنون عزیزدلم اره خیلی هزینه نمیکنم شاید نخوره😅یه چندبار دادم دستش فقط در حد چندتا قطره تونسته بکشه ...

فدات گلم 

حتما اول از ابمیوه شروع کن ،که تمایل داشته باشه به خوردن