2777
2789

شوهر من دو سال پیش ثبت نام کرده بود هربار هم میرفتم فیش بگیرم دختره ک اونجا بود می‌گفت ب شوهرت بکو مگه ۴ تا غلط چیه دو سال نمیتونه پاس کنه می‌گفت سریع تر بگیره گواهینامشو چون دولت قدیمی هارو از سایت خارج می‌کنه تا دوباره هزینه کنید و... یک ماه پیش رفتم فیش گرفتم بعد دو سال قبول شد انقد خوشحال بودیم شیرینی خریدیم پخش کردیم شغلش هم طوریه با پلیس و شهرداری سر و کار داره همش میگفت میترسیدم رو به رو میشدم بفهمن گواهینامه ندارم و ... بعد قبولی صبا زود پا میشد می‌رفت و انقد خوشحال بود امروز رفتم بپرسم امتحان شهری کیه خانومه برگشته میگهععع عههههه پرونده آقا ی فلانی باطل شده گفتم چرا گفت ب خاطر عضویتش و ... گفتم اگه باطل شده بوده چرا بهم فیش امتحان دادید .؟؟؟؟؟؟ میهش از این آدم شکایت کرد ؟ مگه ما مسخره اینیم پس چرا بهمون فیش داده در حالی که میشه برج ۴ پروندتون تا ریخ عضویتش تموم شده

خب شکایت کنی که چی بشه؟ فوقش پول امتحان کتبی آخر رو بهت برمیگردونن امتحانشم که قبول شد باطل میکنن

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد. 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وای، خرداد ثبت نام کردم، فقط امتحان شهریم مونده دوبار رد شدم دبگه دوماهه نرفتم فعلا دنبالشباطلم میکن ...

تا دوسال اعتبار داره

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد. 
خب شکایت کنی که چی بشه؟ فوقش پول امتحان کتبی آخر رو بهت برمیگردونن امتحانشم که قبول شد باطل میکنن

شکایت کنیم ک حواسشون جمع بشه مردم اسکل اینا نیستن ک فقط با خودشون بازی میکنن

حقه نیستاز همون اولش میگن تا دو سال وقت قبول شدن دارین وگرنه بعدش باید از اول شروع کنی

پس چطور خواهرم ۴ سال ثبت نام کرده و هرازگاهی امتحان میده و هنوزم بهش فیش مبدن؟ فقط ۱۱ بار فیش گرفته و نرفته

شکایت کنیم ک حواسشون جمع بشه مردم اسکل اینا نیستن ک فقط با خودشون بازی میکنن

شوهرت بعد دوسال با زور و زیپ قبول شده شکایت کنی همینم باطل میکنن واسه 50هزارتومن یا کمتر. 

شوهرت بعد دوسال با زور و زیپ قبول شده شکایت کنی همینم باطل میکنن واسه 50هزارتومن یا کمتر.

خب امتحانش هم باطل شده دیگ اونجا گفتم تروخدا  اصلا ۲۰ میلیون می‌دیم برای ثبت نام اما بزارید قبولی امتحانش ثبت بمونه 

خب امتحانش هم باطل شده دیگ اونجا گفتم تروخدا اصلا ۲۰ میلیون می‌دیم برای ثبت نام اما بزارید قبولی ام ...

بازم شکایت کنی فایده ی زیادی نداره، خودتون مقصرید

چون حتی روی پرونده و کاردمس نوشته شده تا دوسال اعتبار داره خودتون باید دقت می‌کردید