شوهر من دو سال پیش ثبت نام کرده بود هربار هم میرفتم فیش بگیرم دختره ک اونجا بود میگفت ب شوهرت بکو مگه ۴ تا غلط چیه دو سال نمیتونه پاس کنه میگفت سریع تر بگیره گواهینامشو چون دولت قدیمی هارو از سایت خارج میکنه تا دوباره هزینه کنید و... یک ماه پیش رفتم فیش گرفتم بعد دو سال قبول شد انقد خوشحال بودیم شیرینی خریدیم پخش کردیم شغلش هم طوریه با پلیس و شهرداری سر و کار داره همش میگفت میترسیدم رو به رو میشدم بفهمن گواهینامه ندارم و ... بعد قبولی صبا زود پا میشد میرفت و انقد خوشحال بود امروز رفتم بپرسم امتحان شهری کیه خانومه برگشته میگهععع عههههه پرونده آقا ی فلانی باطل شده گفتم چرا گفت ب خاطر عضویتش و ... گفتم اگه باطل شده بوده چرا بهم فیش امتحان دادید .؟؟؟؟؟؟ میهش از این آدم شکایت کرد ؟ مگه ما مسخره اینیم پس چرا بهمون فیش داده در حالی که میشه برج ۴ پروندتون تا ریخ عضویتش تموم شده
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.