2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ماه قبل خواستم چاق شم

لعنتی فقط باسنم گنده شد

بقیه جاهام همونطوری موند

خوشبختانه‌با‌اون‌یکی‌کاربر‌قهوه‌فروش‌هیچ‌نسبتی‌ندارم🤗     جواب‌ابلهان‌خاموشیست؛اگه‌جوابتو‌ندادم‌‌فاز‌شاخ‌بودن‌نگیر!😉پرنیانم؛دختر‌ساروی🌱خانوم‌دکتر‌آینده‌هستم🥹لطفا‌برای‌خواسته‌قلبیم‌یه‌صلوات‌بفرستید🍓آریایی‌ام😉

باسن وقتی لاغر بشی کوچکتر میشه اما وقتی چاق بشی تغییر نمی کنه باسن چربی نیست عضله س

ب سختی ساخته میشه خیلی سختتتتت

با ورزش فقط۵٪ ساخته میشه 

ولی سینه ب محض چاق شدن بزرگ میشه و ب محض لاغر شدن لاغر و آویزان میشع

من ماه قبل خواستم چاق شملعنتی فقط باسنم گنده شدبقیه جاهام همونطوری موند

بنده برگزیده هستی 🙂

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی 

باسن وقتی لاغر بشی کوچکتر میشه اما وقتی چاق بشی تغییر نمی کنه باسن چربی نیست عضله سب سختی ساخته میشه ...

خیلی درست گفتی وقتی لاغر بشی کوچیک میشه ولی چاق بشی تغییر نمیکنه 

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی 

بنده برگزیده هستی 🙂

کجا بابا

کلا ۴۰ کیلوام

باد بوزه من دار فانی رو وداع گفتم

خوشبختانه‌با‌اون‌یکی‌کاربر‌قهوه‌فروش‌هیچ‌نسبتی‌ندارم🤗     جواب‌ابلهان‌خاموشیست؛اگه‌جوابتو‌ندادم‌‌فاز‌شاخ‌بودن‌نگیر!😉پرنیانم؛دختر‌ساروی🌱خانوم‌دکتر‌آینده‌هستم🥹لطفا‌برای‌خواسته‌قلبیم‌یه‌صلوات‌بفرستید🍓آریایی‌ام😉

چکنم سینه م چاق شه

سینه با ورزش بدتر آب میشه هیچ تمرینی وجود نداره سینه را گنده کنه اینا همه دروغه که میگن تو اینستاگرام سینه بزرگ میشه با فلان تمرین 

تنها راه پروتز بهترین مربی ورزشی که دیگه کاملاً سینه‌شون به اذن خداوند تخت شده  پروتز کردن چون که سینه هیچیو نگه نمی‌داری جز پروتز چربی رم حتی نگه نمی‌داره 

ولی با سلام میشه با ترانسفر حجم داد