2777
2789

خودشو انقدر نگران و نارحت نشون میده

هی خودشوووو نارحت نشون میده یه عمل خیلییی سادست

لیزر سنگ شکنه چیز مهمی نیست

درست نگران اما زیااادی بررگش کرده یکی زنگ میزنه زیاااادی بهش میچسپونه و خودشو نگران نشون میده

خستم کردن دوستان نمیتونم خوب باشم اینجورب ادمه بدم با شوهرم بهم میزنم چون تو یه ساختمونم هستیم 

شوهرمم وابسته ست بهشون

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

با شوهرت بهم نزن اینجا اجاره بدین برید یه جا دیگه اجاره کنید 

نمیتونی مستقیم ب شوهرت بگی برو یه مشاوره پیدا کن حرفات بهش بزن و جلسه بعد با شوهرت برو اون قانع میکنه که جا به جا شین 90 درصد مشکلاتت من تضمین میدم حل میشه 

واقعا روی خودت کار کن . یه هفته ست رفتی خونه ی خواهر شوهرت فقط داری مینالی. به هممه چی گیر دادی . خ ...

اخه نمیتونم باهاشون گرم بگیرم حوصلشونو ندارم

از ادمی ک زیادی خودشو تحویل بگیره بخوشم نمیاد مادر و خواهرشوهرمم‌اینجورین

عزیزم درکت میکنم ببین خب هر مادری نگران بچشه طبیعتاً این تا یه حدی اوکیه ولی خب من عیناً دیدم که بعضی مادرشوهرا یکم خودشیرینی هم چاشنیش میکنن شوهر من مریض بود مادرشوهرم هرموقع بیاد خونم میپره بغلش میکنه میگه بچم لاغر شده غذا نمیخوره منظورش اینه که من بهش نمی‌رسم دائما اصرار داره که بریم بمونیم خونه اونا خودش از پسرش مراقبت کنه ولی خب چی کنم مجبورم تحمل کنم و بی محلی😬

خب اون ناراحتو نگرانه تو چته مادره خار به پای بچش بره ناراحت میشه 

والا عروسا شورشو دراوردن ازکاه کوه میسازت 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫