2777
2789
عنوان

از دست خانواده ی فضول چیکار کنم

86 بازدید | 3 پست

من خیلی عذر میخوام از شما ولی من دلم میخواد اصلا هر روز برم یه شهر و بیام تهران و دوباره برگردم به کسی چه ؟!!

اخه این خانواده ی من نمیفهمم چرا اخلاقاشون اینجوریه یکبار موقع ی رفتن داشتیم تصادف کردیم مادر منم از اون اولش از مسافرت خوشش نمیومد و ترس از جاده داشت دوست داره مثل خودش باشم

من دوست دارم برم مسافرت و خوش باشم و میرم اما حرفای اینا مخصوصا که مادرم منشاءش هست نمیزاره خوش باشم

الان من بلیطامو گرفتم میخوامم برم شیراز با حرفاشون انقدر رو مخم رفته خاله هامم پر کرده تلفنو از برق کشیدم 

بعدشم خونه ی عمه شوهرم دعوتیم باید بریم رشت 

دراومده میگه مهارت نه گفتن نداری اگه دوباره تصادف کنید چی میگم میخوام با پرواز هوایی برم میگه اگه سقوط کنید چی

از همون نوجوونیمم همینطوری بود من داشتم دیوونه میشدم اصلا اخلاقیات و روحیاتمون شبیه به هم نیست و من دیگه نمیدونم چیکار کنم 

چشم ها دریچه ی روحن!...

فقط همیشه یه کاری میکنه ترس بیوفته تو دلم هی حرف از تصادف و سقوط زد بعدش که دید جواب دارم براش گفت دزد میاد خونتون 

انگار توی دنیا فقط ماییم میخوایم بریم مسافرت انقدر حرف توش میاره.

چشم ها دریچه ی روحن!...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.