2777
2789
عنوان

بنظرتون چیکار کنمم

55 بازدید | 11 پست

منو خیلی ازیتم میکنن خیلییی دوسمم ندارن نمیخوام خودمو بکشم  اخه جهنمی میشم ولی راهکاری میدونین قدرمو بدونن در حدی ک دیگ اینقد ازیتم نکنن اگر مستقیم تو روشون پایسم اتفاق خوبی نمیفته شخصیه🥲

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میخوام عذاب وجدان بگیرن

نیازی به عذاب وجدان گرفتن اون ها نیست عزیز دلم همین که خودت خودت رو دوست داشته باشی کافیه

عزیزم هییییییچ وقت سمت خودکشی و این حرف ها نرو چون مثلا ماهایی که این دنیا زندگی خوبی نداشتیم واقعا حقمونه دنیای دیگه هم زجر بکشیم؟!قطعااااا نه 

روی خودت و درست و زندگیت تمرکز کن عزیز دلم و مطمئن باش خدا بهترین هارو نصیبت میکنه 

خیلی آدم ها هستن که شرایطشون از تو سخت تره ولی عین یه شیر زن زندگی میکنن

تو خداوند رویدادهای محالی الله...^_^🌱💜برای ظهور و سلامتی حضرت مهدی(عج)💕یه صلوات میشه بفرستی✨️🍃

میخوام جونم براشون مهم باشه یکم

ببین من مطمئنم مامانت عاشقته 

شاید حتی بهت این رو نگه یا نشون نده ولی تو پاره جون مادرت هستی 

حتی اگر مادرت نباشه کنارت تو خدایی رو داری که از مادر هم بیشتر دوست داره 

عزیزم تو سنت کمه و مشخصه که سن زیادی نداری مطمئن باش بزرگتر که بشی جز اینکه خودت خودت رو دوست داشته باشی دیگه دوست داشته شدنت توسط بقیه برات مهم نیست

دختر ناز و دوست داشتنی من مثل خواهر خودم دارم بهت میگم تو خودکشی جز اینکه نشون میدی چه انسان ضعیفی هستی هیچ چیز دیگه ای وجود نداره اگر بمیری که زندگیت رو به باد دادی و اگر زنده بمونی همون اطرافیانت تا ابد مسخره ات میکنن

مطمئن باش دنیا خیلی چیزهای ارزشمندی برای زندگی کردن داره همین که بتونی به بقیه کمک کنی تا اون چیزی که خودت تحمل کردی و برات سخت بوده رو تحمل نکنن و اون سختی رو نکشن این یعنی اوج خوشبختی

تو خداوند رویدادهای محالی الله...^_^🌱💜برای ظهور و سلامتی حضرت مهدی(عج)💕یه صلوات میشه بفرستی✨️🍃

میخوام جونم براشون مهم باشه یکم

تو جونت مهم هست و خیلی خیلی هم مهم هست

خوب دقت کن همون خداوندی که کهکشان ها و اقیانوس ها و تمام موجودات رو خلق کرده خوب که نگاه کرده دیده وای یه چیزی کمه و تو رو خلق کرده💕✨️

پس مطمئن باش که مهمی دختر قشنگ

و دنیا همیشه یه طور نمیمونه پس برای حال خوبت بجنگ و قدر خودت رو بدون که اگر قدر خودت رو بدونی بقیه هم قدرتورو خواهند فهمید🍓😘