2777
2789

این اواخر یه اتفاقایی افتاد سر مراسم عروسی و جهیزیه و تعداد مهمونا اینا که اختلاف مونو به خالم اینا گف و من دیگه نمیتونم ببخشمش با خالم اینا صمیمی هستیم ولی هر چی اختلاف داشتیم مخفی کرده بودم که خودش یبار زنگ زد گف من به ته خط رسیدم و همه چیو گف از اون روز به اینور من دیگه شوهرمو دوس ندارم دلم از هر کارش شکسته 

و چون دلم اینجوریه هر حرفی که میزنه من گارد میگیرم 

و دعوا میشه 

دوتامونم خسته شدیم

فضوله خاله زنکه نمیتونم بهش تکیه کنم خوشم نمیاد ازش 

به دادم برسین کمکم کنین 

زندگیم تق و لقه داره از هم میپاشه 

و دوماه دیگه عروسیمه ولی ما مثل موش و گربه ایم

خب که چی مثلا ؟!«»

همش بخاطر جریانات عروسیه 

یک شب با شوهرت شام برو بیرون بین خودتون همه چیو حل کنید با حرف زدن

ایام رو تلخ نکنید

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ولی من دلم شکسته

همینو بهش بگو 

ببین از الان عادت نکن خودخوری کنی

مرد ها هیچوقت نمی‌فهمه این مسائل رو ، باید به روشون بیاری 

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

من شنیدم اکثرا قبل عروسیشون همین مشکلات رو دارن منم عقد هستم اصلااا دلم نمی‌خواد عروسیم برسه چون مید ...

اره خیلی ما قبلا خیلی خوب بودیم الان خیلی بد شده رابطمون خیلی در حدی که دارم به جدایی فک میکنم

خب که چی مثلا ؟!«»
همینو بهش بگو ببین از الان عادت نکن خودخوری کنیمرد ها هیچوقت نمی‌فهمه این مسائل رو ، باید به روشون ب ...

بهش میگم میگه دوباره شروع نکن تو رو خدااا

خب که چی مثلا ؟!«»
اره خیلی ما قبلا خیلی خوب بودیم الان خیلی بد شده رابطمون خیلی در حدی که دارم به جدایی فک میکنم

درست میشه نگران نباش فقط سعی کن همه چی رو به پشمت بگیری و بیخیال باشی 

البته من خودمم خیلی آدم زودرنجی ام از الان می‌خوام تمرین کنم برا اون دوران بی خیال باشم 🥲

بهش میگم میگه دوباره شروع نکن تو رو خدااا

مرداد همینن حوصلشون نمیشه یه چیزی ادامه دار بشه شوهر منم همینه 

با آرومی بهش بگو 

بگو من به تو نگم به کی بگم شما شوهرمی تنها کسی هستی که تو این شرایط میتونی آرومم کنی 

درست میشه نگران نباش فقط سعی کن همه چی رو به پشمت بگیری و بیخیال باشی البته من خودمم خیلی آدم زودرنج ...

اره آدم باید اصلا مهم نباشه براش شوهرم من راجب جهیزیه اظهار نظر کرد من یه دعوای اساسی انداختم

خب که چی مثلا ؟!«»