2777
2789
عنوان

شما باشید جوابشو چی میدید

100 بازدید | 10 پست

با یه نفر تو مرحله اولیه اشنایی بودیم کل سوالاتش که درباره مهریه و جهاز بود😑

بعد من گفتم یه جلسه بریم بیرون صحبت کنیم اول که ج نداد بعد گفتم باید با کسی هماهنگ کنید ؟ یکم بهونه اورد و گفت خبر میدم ،دوروز گذشت دیرم خبری نداده گفتم مامانم زنگ بزنه ،مادرش برگشته گفته آرره مهریه ۱۰۰ تا زیاده ما ۱۴ تا توانمونه جهازم کلا به عهده عروسه ،بعد مامان من که مهر دخترای خودشو پرسیده همه ۲۰۰ به بالا😑 من اصلا کاری ندارم به هیچی خب توی گاو که اول فهمیدی شرایط همخونی نداره چرا نمیگی مثل ادم؟ گداشتی تو آب نمک؟

الان میخام یه چیز برخورنده و تیکه وار به پسره بگم

چی بگم؟

با سکوتتون شخصیتتون رو حفظ میکنید

اگه حرف بزنید با خودش میگه ضعف داره

این ادما اینجورین چه پسرش چه دخترش

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نمیده که دیگه, مادرم گفت سمارو به خیر مارو به سلامت

خو دیگه بهتر مامانت چیز خیلی خوبی گفته

سنگین باش و اصلا حرفی نزن جهنم سرش بگیره 

تو خداوند رویدادهای محالی الله...^_^🌱💜برای ظهور و سلامتی حضرت مهدی(عج)💕یه صلوات میشه بفرستی✨️🍃

من کلا مهریه رو قبول ندارم اما حرف مامانشون درست نیست وقتی برای دختر خودشون انقدر بالا مهریه گذاشتن ...

خیلی با سیاست بودن ، واسه دخترشون دامادارو خوب تیعیدن ولی واسه پسر گدا بازی