2777
2789

بچه ها با مادرشوهر تو یه حیاطیم از روز اول که ازدواج کردم جیگر منو خون کردن همشون مادرشوهرم از همه بیشتر بدبختی از دست شوهرم نمیتونم ازشون فاصله بگیرم و یا بگم تو برو من نمیام که درستش اینه قبول نمیکنه و جنگ و بدرفتاری و تهدید به طلاق می‌کنه دائما اینارو من میبینم یا بیست چهار ساعت خونه مادرشوننن یا مادرشوهرم رو دعوت میکنن می‌ره خونه دختراش ماهم باید بخاطر اون بریم بعد من میام داخل مهمونی یا منو میبینن انگار دشمنشون رو دیدن من بلند میشو زیر پای اینا و اونا همون جا که نشستن نشستن سلام به زور میدن جلو شوهرم خوب میشن اون که می‌ره دستشویی یا هواسش نیست یا کلا نیست از بی محلی و تیکه و با نفرت به آدم نگاه میکنن و چیزی که منو اذیت می‌کنه همین با نفرت نگاه کردنشونه مخصوصا دختر خواهر شوهر یه زره بچه اینطوری نگاه کنه مثلا من نشستم کاری به کار کسی هم ندارم دختر خواهر شوهرم یا مادرشوهرم و خواهرشوهرا یهو زل میزنن به من با حالت نفرت و انگار ارث پدرشون رو خوردم و شوهرم نشسته اون که نگاه می‌کنه بهشون یهو لبخند میزنن و قیافشونو عوض میشه دائما منو که میبینن اخم رو صورتشونه فکر کنید دختر بچه ۱۵ساله من حرف میزنم یهو جواب منو میده یا تو حرف بزرگترها دخالت می‌کنه و اظهار نظر بعد خونه من که میان یه لیوان جا به جا نمیکنن چه خودش چه دختراش چه نوه هاش دخترای بزرگ هم هستن میخورن همون جا میشینن من که میرم خونشون مادرشوهرم و شوهرم اول با اخم و چپ چپ نگاه میکنن بعد میبینن کارساز نیست شوهرم و ننش میگن پاشو کمک کن بعد بگم نه و انجام ندم یه دعوا و قهر و جنگ و دعوا تو خونه با خودش و ننش داریم و برادراش رو میاره تهدید به طلاق یعنی تو همه چی اینجوری هستن و دائما توقع دارن بعد من تو این سه سال انواع و اقسام بیماری هارو گرفتم ام اس هم دارم یتیم هم هستم و شهر غربت عروسی کردم و یه نفر حامی هم ندارم که بگم پشتمه بیاد جلو اینا وایسته از ترس اینکه بی خانمان نشم سکوت کردم چون جایی رو ندارم برم فکر کنید یبار آنقدر فشار آوردن بهم رفتم یک رو کامل نشستم تو پارک و گریه میکردم واقعا نمی‌دونم چیکار کنم خسته شدم

چی بگیم عزیزم اول اینکه به نوعی همه از این مشکلات دارن 

بعدم شما دیگه شوهرت درست بشو نیست میدونه نقطه ضعفت طلاقه تهدید میکنه

یکم از راه دوستی باهاشون وارد شو ببین چطور میشن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چی بگیم عزیزم اول اینکه به نوعی همه از این مشکلات دارن بعدم شما دیگه شوهرت درست بشو نیست میدونه نقطه ...

از اون راه هم وارد شدم فایده نداره یه عروس داشتن قبل از ما اینجا می‌شست زن قبلی برادرشوهرم آنقدر اذیتش کردن دختره خودکشی کرد رفتن یه زن دوباره براش گرفتن زن دومی خونه رو جدا کرد با دادگاه ببین تا چه حد اینا مریضن

به چ امیدی بله دادی به اینا؟ تنها راه حل مشکل جدا شدن از این خانواده اس.

نمی‌دونم چرا همچین حماقتی کردن گفتم ازدواج کنم پدرو مادر که ندارم همش تنهام از زیر دین عموم بیام بیرون این شد روزگارم

از اون راه هم وارد شدم فایده نداره یه عروس داشتن قبل از ما اینجا می‌شست زن قبلی برادرشوهرم آنقدر اذی ...

خدالعنتسون کنه به زمین گرم بزنشون 

کارت ساختس 

هیچ کاری ازت برنمیاد جز همینجورادامه بدی

یعنی نمیتونی بری قهر؟ 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

توام با شوهرت خوب باش

احترام بزار حتی الکی

به اصطلاح زیربغلش هندونه بزار

ازون طرف تو خانواده شوهرت کم کم سکوت کن نه یهو

تاجاییکه تا ازت نپرسیدن حرف نزن

سعی کن تمرین کنی ندید بگیریشون

بفهمن اذیت میشی رفتاراشونو تکرار میکنن

تاااا میتونی هم به خودت و خونت( حتی یه اتاق) و بچه هات برس.

از اون راه هم وارد شدم فایده نداره یه عروس داشتن قبل از ما اینجا می‌شست زن قبلی برادرشوهرم آنقدر اذی ...

والا وقتی میگی حامی نداری و بیماری داری سخته راحت بگیم جداشو

تنش عصبی هم برات سمه

اگه بتونی با شوهرم یکی بشی و بکشونیش سمت خودت خیلی خوب میشد

بخدا جایی رو ندارم برم قهر یعنی پشتوانه داشتم یه لحظه هم نمیموندم

توهم همین سیاستو بخرج بده اونارو ندید بگیر برو توگوشی 

الکی قربون صدقه شوهرت برو همراش شو کم کم به بهانه های مختلف خودتو بکش کنار مثلا بگو امروز سرم دردمیکنه یافلانه 

چهل روز انجام بده ببین نتیجه میگیری 

ازخدام کمک بخواه 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

توام با شوهرت خوب باشاحترام بزار حتی الکیبه اصطلاح زیربغلش هندونه بزارازون طرف تو خانواده شوهرت کم ک ...

قشنگ مشکل روانی دارن فکر کن روز مادر برای مادرش که بدترین هارو در حقم کرده رفتم کیک و دسته گل خریدم لباس خریدم بریدیم براش همون یه لحظه بود باز فرداش منو دید قیافشو اون شکلی کرد و بدجنس بازی های رو تکرار کرد خوب بدبخت برو خودتو درمان کن وقتی با عروس مشکل دارین چرا زن میگیرن برای پسرشون اینا میرن سراغ دخترایی بدون پشت یه نفر که پشتش پره رو جرعت ندارن برای پسراشون بگیرن بخدا گله کردم پیش خدا ازشون بدجور آنقدر که اذیتم کردن

والا وقتی میگی حامی نداری و بیماری داری سخته راحت بگیم جداشوتنش عصبی هم برات سمهاگه بتونی با شوهرم ی ...

دعا کن بشه بخدا با مشاوره هر راهی فکر کنید رفتم کلا شوهر مادر و خانواده تا من 

توهم همین سیاستو بخرج بده اونارو ندید بگیر برو توگوشی الکی قربون صدقه شوهرت برو همراش شو کم کم به به ...

اصلا بهونه و اینا نمبپذیره بعضی وقتا میرم تو حموم میاد بیا بریم وقت حموم نیست نشسته در میام با مریضن باز باید برم گوشی میگیرم تو جمع دستم یهو پیام میده شوهرم گوشی رو بزار کنار زشته یعنی دیوانه کردن منو

نمی‌دونم چرا همچین حماقتی کردن گفتم ازدواج کنم پدرو مادر که ندارم همش تنهام از زیر دین عموم بیام بیر ...

غصه نخور عزیزم فقط سعی کن زندگیتو جدا کنی تنها راهش اینه ک از آدمی سمی فاصله بگیری.  فقط هوای همسرت رو داشته باش و اونم هوای تو رو. 

زندگی که کردنی بودنفسمون روگرفت.وای به حال جون که دادنیه....!