2777
2789
عنوان

دیشب رفتم سگ بگیرم خیلی ضد حال شدم بیایید 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1147 بازدید | 64 پست
عزیزم بنظرم هنوز خودتم مطمئن نیستی و زیاد بلد نیستی ازنظرمن نگیر بازم هرجور راحتی من حرفامو زدم

شما تجربه داشتی 

ومپایر سابق🩸 - من عسلم،مربا نیستم! -  miel به فرانسوی یعنی عسل :)

منم دارم رتریوره اسمش پفک تقریبا هزینه هاش بالاس 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شما تجربه داشتی

نمیدونم چرا اصرار به نگرفتن و ندونستنت داره اصلا خوشم نیومد آقا اصلا شما همه چیو میدونی بیخیال شو بزار سگشو بخره اتفاقا من خیلی موافق حیوون خونگیم😍قرارم نیست که همه غذا ها و خوراکی هارو خارجی بگیری ایرانی خوب با قیمت مناسبم پیدا میشه 

شما تجربه داشتی

عزیزم همینک میگی چیز خاصی نمخاد ینی بلد نیستی

سگ و گربه... اولا غذای کمکی و تشویقی نیاز دارن

کیف. حملشون 

ظرف غذا 

ابخوری

جای خواب 

جای دسشویی 

شامپو مخصوص و شانه مخصوص

کاتر. پنجول خودشون 

چشاشون راه ب راه عفونت میگیره باید قطره چشمی. بزنی واسشون 

هرماه باید ببری چکاپ دندون و اینا و ارایشگاهشون مببری واسه موهاشون 

واکسن های هرساله 

تنها تو خونه بیشتراز 4.5ساعت نباید باشن مریض میشن کم کم 

هرچیزی نباید بدی بخورن فقط چیزای دکتر میگ باید بدی مثلا مرغ پخته و. ووو

و... 

اگر خدای نکرده مریض بشن خیلی سخت تره قضیه 

اگر فوت کنن ینی تا ی مدت افسردگی میگیری. و خیلی حالت بد میشه 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
عزیزم همینک میگی چیز خاصی نمخاد ینی بلد نیستیسگ و گربه... اولا غذای کمکی و تشویقی نیاز دارنکیف. حملش ...

خب تشویقی هم براش میگیرم 

ما رو به روی خونمون پارک هست 

وقتایی که حوصلم سر میره میریم پیاده روی خیلی حال میده 

واسه پریودی باید واسشون پد شرتی بگیری 

اگر نره باید عقیم بشه ک اگر. نشه فصل جفتگیری حالش خیلی بد میشه و.... 

تا جای دسشویی یادمیگیره پوشک مخصوص باید بگیری و بیرون میرین باید باخودت چنگک و پاکت برداری واسه پی. پی شون 

قلاده و عروسک و وسایل بازی و.. بماند

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

من پامر میخوام بگیرم نژاد خرسی توله اش ۱۵ تومنه

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
چه ارزون آخه دیگه کسی نمیخره سمت ما که چقدر سگ و گربه ی خوشگل ول کردن و رفتن این بیچاره ها هم همش تو ...

🥲🥲🥲

به امید روزی که شما خرید و فروش کننده های حیوان تموم بشید

به امید روزی که به نظر و عقاید بقیه احترام بزارید

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔