2777
2789
عنوان

من خیلی خوشگلم ولی اخلاقم بده

115 بازدید | 11 پست

چیکار کنم دخترا 

واقعا متوجه شدم همه چیز ظاهر نیست ظاهر همون اول آدمو جذب میکنه ولی اخلاق واقعا مهم تره

راه حل بهم بدید اخلاقم بهتر بشه 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

منم مث توام 

میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم مث توام

دیگه خسته شدم از دست خودم 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

اخلاقا بدت چیه

گیر میدم تو مخ میرم حساسمممم ب شدت زیاد هم زودرنجم 

دیگه خسته شدم از دست خودم

ببین من یه گند اخلاق واقعیم ولی رو خودم کار کردم الان بهتر شدم خداروشکر

میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘
ببین من یه گند اخلاق واقعیم ولی رو خودم کار کردم الان بهتر شدم خداروشکر

چیکارا کردی 

اطرافیان ودوستان تاثیردارن،احتمالابادوستهات.خوشگذرونی،داری وبددهن هستن،وانقدرمتلک بهت پسرها میگن توه ...

حتی 1 دوست هم ندارم بیشتر سرکار هستم یا دانشگاه 

اصلا نمیدونم چمه سر هر چیز کوچیکی گیر میدم ناراحت میشم و. 

اینا اخلاق بدی نیسالبته ببین بیخودی گیر میدی یا نه

گیرم زیاد نیست بهم تو میگه قهر میکنم

چیکارا کردی

صبرم بردم بالا سعی کردم حساسیتانو کم کنم موقعی که عصبانیم حرفی نمیزنم وقتی اروم شدم حرفمو میگم