2777
2789

برو بانک شرایطت رو بگو به مدیر بانک نسخه اینا هم ببر راهنماییت میکنن بگو بهم بگید کجا برم 

بالاخره یه جا باید باشه که وام بهت بدن 

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بهزیستی هم برو شاید دستگاه بهت بدن یا بگن کجا بریبهداشتم بپرس معرفی میکنن اون زیر مجموعه وزارت بهداش ...

دکتر دخترم گفت برو بهزیستی فوری دستگاه رو بهت میدن ولی بخدا روم نمیشه 🥺

تا بع حال اینکارا رو نکردم 

تازه فکرمیکنم اونا استفاده شدن 

دکتر دخترم گفت برو بهزیستی فوری دستگاه رو بهت میدن ولی بخدا روم نمیشه 🥺تا بع حال اینکارا رو نکردم ت ...

بهت میگن چجوری ضد عفونی کنی بیپارستان خم ضد عفونی میکنن همه استفاده میکنن

وسواس نگیر بیمارستان یبار ضد عفونی میکنه تو سه بار انجامش بده ببرش خونه

هیچی واجب تر از بچه ات نیست بهزیستی یه نهاد کشوری برای کمک به بچه هاست که بهتر زندگی کنن ربطی به پول داشتن و نداشتن نداره این جز خدمات دولت برای بچه هاست و حق بچه شماست 

پاشو برو بهزیستی دستگاه رو بگیر بیار ضد عفونیش کن جهان سومی دور از جون شما فکر بدبخت اینا رو به ما تزریق کرده.پاشو برو کارت رو راه بیانداز اون پول وام هم واسش بعدا یه وسیله خوب بخر رو موفقیتش سرمایه گذاری کن

واسه بچه ات حمد میخونم 

میتونی از تجهیزات پزشکی ماسکش رو نو بخری که خیالت راحت باشهپاشو پاشو برو بهزیستی بگیر دستگاه رو ببین ...

اره گلم میشه ضد عفونی کرد درسته

ولی خداشاهده روم نمیشه به جان بچم دارم عذاب میکشم ولی حس میکنم کاربدیه😭😭

اره گلم میشه ضد عفونی کرد درستهولی خداشاهده روم نمیشه به جان بچم دارم عذاب میکشم ولی حس میکنم کاربدی ...

نه عزیزم من پدرم‌پزشکه خودش میگه کلی امکانات واسه مردم هست اما حتی آدما دنبالش نمیرن امکاناتی که دولت واسه بچه ها و سالمندان فراهم کرده

همه جای دنیا از امکانات دولت مردم استفاده میکنن جز مای جهان سومی .....این وسایل بودجه اش از مالیات شما و شوهرت تامین میشه و تخصیص بودجه داره واسه بچه ها 

بهداشت کلی داروی مکمل و مسواک انگشتی و... میده کسی استفاده نمیکنه

تو کانادا لباس و وسایل نوزاد میدن همه همونا رو میپوشن واسه بچه هاشون ولی تو ایران بدن ما استفاده نمیکنیم

مگه میخوای بری دزدی روت نمیشه؟؟؟ این خدمات کشور برای یه بچه با ملیت این کشوره و فقط ما بد میدونیم استفاده از امکانات دولت رو

توروخدا ازین حرفا نزن با الکل همه جاش رو تمیز کن و ماسکش رو هم نو بخر

پاشو زنگ بزن شوهرت برو بگیر بیار خونه بچه ات حقشه استفاده کنهوام هم بگیر واسه آینده اش سرمایه گذاری ...

گلم هر وقت برم میدن یا پروسه طولانی داره؟

ممنونم برام وقت گذاشتی خیر ببینی برای دخترم دعاکن🫂❤️

وا بچه ات مهم تره یا اینکه روت بشه؟این مسخره بازیا چیه برو بگیر از بهزیستی

درسته بچم واجب تره 

پارسال وام فرزند آوری گرفتیم براش دستگاه نبولایزر گرفتیم امسالم که به این دستگاه نیاز داره اگه وام پیدا میکردیم خیلی خوب میشد 🥺

گلم هر وقت برم میدن یا پروسه طولانی داره؟ممنونم برام وقت گذاشتی خیر ببینی برای دخترم دعاکن🫂❤️

نمیدونم چندتا دستگاه هست اگه موجود باشه بهت میدن بلافاصله یا میگن کی بیای تحویل بگیری مدارکت رو کامل ببر فقط

حتما عزیزم انشالله همیشه سالم باشه در کنار شما