2777
2789
عنوان

خیانته یا نه

107 بازدید | 6 پست

شوهرم جای خوابشو بخاطر صدای بچه جدا کرده، گوشیشم رمز داره اصلا دستم نمیده

دیشب ساعت ۳ گوشیشو برداشتم سیمکارتشو دراوردم، نتونستم چیزی ببینم تو گوشیش همه چیو پاکیده بود چت اینا هم نداشت. وقتی فهمید اولش عصبانی شد بعدش گف ینی زندگیمون واست انقد مهمه؟ فک میکردم دعوا میکنی هی ازم خوشت نمیاد. موقع دعوا هم همش اسم صیغه و طلاق میاره..

چون قبلا یه تارموی قهوه ای بلند تو ماشینش دیده بودم، بعد از اونم از همون مو روی پتوش دیدم. که خودش داد و بیداد راه انداخت گف تهمت میزنی. یه هفته رفته بودم شهرستان اومدنی متوجه این چیزا شده بودم

به نظرتون نیازه بازم پیگیرش باشم؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچتو بزار تو اتاق خودش. هی برو بهش سر بزن. همسرت بیاد سر جاش رو تخت پیش شما...

در مورد رمز هم زیادی گیر بدی اصولا بدتر میکنن..

شوهر من که اینطوره

یه مادر داری که نفس میکشه؟؟ خوشبختی و خودت بی خبری حسودیم میشه🥲 به همههههه ی اونایی که مامان دارن و تو بغلش🫂 اروم میشن..🥲. مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

اصلا جای خوابتو بخاطر بچه عوض نکن مردها بلانسبت همین طور بیشعور هستن اونطوری ک سردی زیادی میاره بگو اونم بچه تو هم هست این مردها بهونه شون صدای بچه اگر یکی از اقوام نزدیک کارمنده صبح زود ساعت ۵ باید بره هیچ وقت جاشون رو بخاطر بچه جدا نکردن