2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم کلی گریه کردم

155 بازدید | 16 پست

سلام 

دیروز پسرم امتخان علوم داشت (کلاس پنجمه) نمره خوبی نگرفت(ق ق).

من خیلی به درسش اهمیت میدم با اینکه وضع مالیمون خیلی ضعیفه ولی سعی میکنم در حد توانم .

تمام امید زندگیم آینده و موفقیت بچه هامه که به یه جایی برسن چون نه سرمایه داریم نه پولی که برن کار آزاد تنها راه موفقیت و خوشبختیشون درس خوندنه .من همه کار میکنم براش برنامه ریزی میکنم خونه رو ساکت نگه میدارم هیچی ازش نمیخوام فقط درسشو بخونه ولی بازم نمره های ضعیف میگیره .دنیا رو سرم آوار شده انگار آخه من باید چیکار کنم نمیخوام مثه من و پدرشون بدبخت بشه .

باهاش کار کن خودت ازش بپرس براش کتاب کمک درسی ساده بگیر تا حل کنه 

زیاد هم روش فشار نسار ک زده نشه

عاشق رضا پروانه ..ی صلوات بفرس یکی با معرفت مثل رضا پروانه قسمتم باشهههه🥰🥰🥰

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمره علوم پنجم هیییچ تاثیری نداره توی کنکور

فقط از هشتم ،نهم سعی کنه ریاضیش رو قوی کنه

بعد مشکل نداشته باشه

وگرنه هییییییییچ ربطی ندارن بهم دیگه

ملیکا،با افتخار شیرازیم🤗

درس خوندن زوری نمیشه  ببین ب چی علاقه داره بفرستش دنبال همون

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

نترس منم خواهرم تا کلاس هشتم لای کتابارو هم باز نمی‌کرد ولی از نهم شروع کرد  تا خود دوازدهم  مرتب میخوند  و تو ابتدایی که 2و3 تا خخ داشت مابقی یا خ بود یا ق ق 🤣 و الانم دانشجوی پزشکی دانشگاه شیرازه به قول خودش به بچه نباید از اول سختگیری کرد چون زده میشه ولی از دور حواست بهش باشه

نترس منم خواهرم تا کلاس هشتم لای کتابارو هم باز نمی‌کرد ولی از نهم شروع کرد تا خود دوازدهم مرتب می ...

ان شاالله که پسرم همینطور باشه مثل خواهر شما ..واسه خانواده ضعیفی مثل ما درس خوندن تنها دریچه امیده 

شایداستعدادس داخل یه چیزدیگه هس،بچه میشناسم درس نخونده الان بهترین میکانیک هس

دقیقا پسر همسایه ما تا سوم راهنمایی خودت گفت دیگه نمی خونم گذاشتنش میکانیکی یاد بگیره ،اتفاقا اوضاع مالی خانوادش خوبم بود ،باباهه بساز بفروش ،چندتا خونه دارن ،پسره هم هر تعمیر ماشینی خدا تومن میگیره 

فقط تو کشورای جهان سوم فکر میکنن با درس به جایی نمیرسی، اتفاقا اگر بده یه حرفه یاد بگیره و بچسبه بهش خوب درآمدی داره