2777
2789
عنوان

رفتارهای بعضی آدما دلو میشکونه

71 بازدید | 8 پست

بعد اینهمه سال هنوز عادت ندارم به رفتارای مامانم ی روز صبح پا میشم میبینم با اخم و بی اعصاب رفتار میکنه همش میترسم که خدایا توی خواب حرفی زدم؟ چی شده 

بچه که بودم دفتر خاطراتمو میخوند و عصبی میشد الان دیگه دلیلش چیه 

انقد ننوشتم از اون سالا از ترس اینکه بخونه ب مزاجش خوش نیاد همه حرفام مونده رو دلم  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقدروالدین سمی ترسناکن چه فشاری به اعصاب بچه های بی گناه وارد میشه چه ترس دائمی خدایا

بدترش اینه که خودشون قبول ندارن سمی ان 

چقد تلاش میکنم باهاش رفیق باشم ولی با هربار اینطوری رفتار کردن از درون فرو میریزم 

بدترش اینه که خودشون قبول ندارن سمی ان چقد تلاش میکنم باهاش رفیق باشم ولی با هربار اینطوری رفتار کرد ...

مراقب باش عزیزم بخاطر تروماهایی که بهت تحمیل کرده توبحث ازدواج عجله نکنی و یکی شبیه اینا حدای نکرده انتخاب نکنی

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟

اگه به یه نفر تو ایتا پیام احوالپرسی دادیم سريع آنلاين بودن ش رو مخفی کرد و بعد شونزده ساعت سين زد بی جواب ناراحت میشین بعدم بی دلیل بلاک م کرد و قطع رابطه کامل کرد 

ببخشید تو تاپیک شما پرسیدم