2777
2789
عنوان

اونایی ک نامزد یا پارتنر دارین بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 435 بازدید | 52 پست

دعوا و بحث توی هر رابطه ای هست اما یچی نباید باشه اونم بی احترامی حرفای خیلی زشت و توهین به خانواده باعث سردی طرف میشه این دعوا ها زیاد هست ناراحت نباش بعد موقع دعوا سعی کن مظلوم باشی که مقصر اون باشه نه تو

عزیزم خب چرا طرف به شک میندازتت؟باید همچیو روشن میکرد برات بعدشم هر کی فکر کنه پارنترش خیانت کرده عص ...

خونسرده سکوت میکنه میگه وقتی عصبی هستی من هرچی بگم تو نمیفهمی میزاره اروم ک شدم قضیه رو کامل میگه و روشن میکنه همه چیو و این منو حرص میده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دوران نامزدی وعقداصلا دعوانمیکردیم

ماازدلگیری روزهایمان به" شب" پناه میبردیم....                        وازدلتنگی شبهایمان به" روز " واینگونه بودکه تمام جوانی امان ؛  درناتمام یک "انتظار" تمام   شد
وای ک‌ من تونامزدیم دوربودیم هرروووز دعوا برید پیش هم بهترمیشه

من الان بابت اینکه اولین روز سربازیش بجای اینکه روحیه بدم بهش اینطوری کردم خیلی ناراحتم💔

چجورییی

خیلی راحت 

سعی کردم چیزایی ک بهش نیاز داره بدم

مثلا مرد ها از اینکه حس قوی بودن بهشون بدیم خوشحال میشن 

یا من اصلا ازش هیچی نمیخواستم شروع کردم بهش از این گفتم ک فلان چیزو میخوام ی لازم دارم و اون میخرید

سعی کردم احترام بزارم و تو دعوا ها جا چت زنگ بزنم 

کلا دوست داره هرچی لازم داره بگم بهش ولی من یخورده سختمه با این دوسال باهمیم