2777
2789
عنوان

از نامزدم جدا شدممممم😍

| مشاهده متن کامل بحث + 622 بازدید | 34 پست
عزیزم ببخشید من درست توضیح ندادم.دیشب ازم پرسید دلیل این همه سرد بودنت چیه منم رک گفتم عاشق یکی دیگ ...

خیرباشه 

امیدوارم همتون خوشبخت بشین 

به هرحال زندگی رو نمیشه با دروغ شروع کرد کاربدی کردی نامزد کردی ولی کار خوبی کردی ادامه ندادی و واقعیت روبهش گفتی 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟

نمیخام قضاوتت کنم. ولی بدم اومد از رفتارت و کردارت! از همون‌اول میتونستی اینو ب اون پسر بیچاره بگی

تا با ابروش بازی نشه

از همون اول میتونستی جواب رد بدی

یا اگ از طرف خانوادت مجبور بودی میتونستی همون اول ی جوری مخفیانه ب اون پسر بفهمونی

برا کسای مث تو متاسفم ک ابروی مردم براشون اهمیت نداره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

برنمیگردم چون نمیذارن

توکل به خدا 

ولی بهت تبریک میگم خوب کردی بهش گفتی 

راه اشتباه از هر جا برگردی منفعته 

به خودم آمدم انگار تویی در من بود    این حس کمی بیشتر از دوست داشتن بود. 
برنمیگردم چون نمیذارن

این نامزدت مشکلی داش؟ بد قیافه بود؟ بی پولی چیزی بود؟  یا خلاقش مشکل داشت؟ 

نمیدونم چی بگم شاید بعدا میتونستی عاشقش بشی من فکر میکنم از لجبازیت با خانواده بهم زدی که بهشون نشون بدی که چون اونا زوری اینکارو کردن جوابشونو داده باشی ولی امیدوارم چند سال دیگه پشیمون نشی فقط

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟به دعاهاتون خیلی نیاز دارم