2777
2789

امروز رفتم آزمون رانندگی بدم

رفتم نشستم کارام و بکنم بعد کمربند و خواستم ببندم افسره دستش و آورده بود کنار دستم میخواستم ببندمش دستم خورد به دستش گفتم ببخشید اصلا عین خیالشم نبود

چند باری دنده عقب گرفتم باز دستم یا میخورد به دستش یا به پاش خیلی معذب شدم نتونستمم چیزی بگم خودشم هیچی به رو خودش نیاورد

بعد دیگه تموم شد گفت ماشین و خاموش کردم گفت روشنش کن واسه نفر بعدی نمیدونم چرا هرچی استارت میزدم روشن نمیشد

دید من دستم رو سوییچه دارم استارت میزنم خودشم سریع دستشو گذاشت رو دستم گفت اینجوریه من همش میگفتم ببخشید میخواستم دستم و بکشم نمیذاشت حالم بهم خورد میخواستم بهش حرف بزنم روم نمیشد😐

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دوبلم و خراب کردم دیگه هیچیم نگفت فقط گفت ادامه بده نمیدونم😂

خخخخ قبولی چون من تا اشتباه کردم گفت ردی پیاده شو😂

عاشق رضا پروانه ..ی صلوات بفرس یکی با معرفت مثل رضا پروانه قسمتم باشهههه🥰🥰🥰

براش مهم نیست دیگه برای خیلیا مهم نیس چقدر بد واقعا

وای خیلی حالم بد شد استرسم داشت اینم اینجوری کرد میخواستم بالا بیارم

من روم نمیشه اصن کنارش نمیتونستم نفس بکشم😭

خخخخ قبولی چون من تا اشتباه کردم گفت ردی پیاده شو😂

افسره ما یکساله همین یه نفره تا الانم اینجوری میگفت ولی این سری نمیدونم چرا نگفت ینی ممکنه قبول شم؟😂

وای خیلی حالم بد شد استرسم داشت اینم اینجوری کرد میخواستم بالا بیارممن روم نمیشه اصن کنارش نمیتونستم ...

بهش میگفتی میتونم دستمو بردارم؟ جلوی همچین ادمایی وایسا

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  🤍 ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
بهش میگفتی میتونم دستمو بردارم؟ جلوی همچین ادمایی وایسا

نمیدونم چرا اینجوری شده بودم امروز اصلا نمیتونستم حرف بزنم استرس داشت خفم میکرد

اینم اینجوری کرد همش میگفتم ببخشید ببخشید اصن انگار نه انگار

لپام قرمز شده بود صورتم داغ شده بود جلو این همه آدم😭

نمیدونم چرا اینجوری شده بودم امروز اصلا نمیتونستم حرف بزنم استرس داشت خفم میکرداینم اینجوری کرد همش ...

اصلا مهم نیس کی براش مهم نبوده دیگه فراموشش کن

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  🤍 ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
اصلا مهم نیس کی براش مهم نبوده دیگه فراموشش کن

هعی خدا مرده همسن بابامه🤦🏾‍♀️

همش میکنم واقعا نکنه قصدی داشته الان بقیه راجبم چی فکر کردن مخصوصا دوتا از دوستامم بود😐

فدای سرت مهم نیست اصلا 😂😂

همین که قبول بشی کافیه . 😁

برای اینکه بدونی قبول شدی یا نه ، پرونده ت رو نگاه کن عزیزم ببین با آبی زده قبول ؟ 

کارت ملی و شناسنامه ت رو اکه بگیره و ثبت کنه ، قبولی .

اکه قرمز بنویسه مردود حساب میشه 

⁦♥️⁩⁦♥️⁩